Multikabel


Scholen in Noord-Holland kiezen voor Multikabel Zakelijk 30 augustus 2004

Op maat gemaakte diensten voor de onderwijssector slaan aan

24 juni 2004, Alkmaar Ondanks de hevige concurrentiestrijd om scholen van internet te voorzien weet Multikabel Zakelijk het voortgezet onderwijs en bve-instellingen in Noord-Holland aan zich te binden. Alle beroepsonderwijs en volwasseneneducatie instellingen en 70% van het voortgezet onderwijs heeft Multikabel als klant en het percentage is stijgende. De scholen kiezen voor Multikabel vanwege de hoogwaardige diensten en producten die op maat worden gemaakt tegen een scherpe prijs. Daarnaast blijkt de regionale kennis van Multikabel in combinatie met de persoonlijke benadering erg gewaardeerd te worden.

Wij bieden scholen een op maat gemaakt pakket aan waardoor ze zorgeloos kunnen internetten met een ruime bandbreedte en daarbij kunnen vertrouwen op een goede service en ondersteuning van een betrouwbare regionale partner. Omdat we de regio kennen en de problemen van de scholen begrijpen kunnen we concreet met ze meedenken, dat is ons grootste voordeel. Daarnaast houden we rekening met de beschikbare budgetten van de scholen in onze tariefstelling. Vanwege de tevredenheid van het voortgezet onderwijs over onze diensten vertrouwen wij erop dat ook het primaire onderwijs onze diensten zal afnemen, aldus Ruud Vriend, manager Multikabel Zakelijk.

Cornelis Kaai, ICT-coördinator van het Petrus Canisius College en het CSG Jan Arentsz, zegt over Multikabel: Wij hebben 8 locaties en waren op zoek naar een leverancier van internet die ons een flinke bandbreedte kon aanbieden voor een scherpe prijs. Daarnaast wilden wij de vestigingen aan elkaar koppelen met glasvezel omdat de behoefte aan bandbreedte alleen maar toeneemt. Multikabel kwam als eerste met een scherp aanbod. Ze dachten met ons mee tijdens het offerte traject en reageerden snel op al onze vragen. Ook hielpen ze ons zeer snel toen we problemen hadden met onze email faciliteiten."

Voor de Gemeentelijke Scholengemeenschap Schagen, was de keuze voor Multikabel vrij snel gemaakt. Tijdens de nl.tree-tijd hadden we vaak storingen maar het netwerk en de snelheid van internet was goed en dat komt van Multikabel. Omdat we ook meerdere locaties aan elkaar gekoppeld hebben en Multikabel altijd snel op onze verzoeken reageert kunnen we stellen dat we tevreden met Multikabel zijn, aldus Dick de Die le Clercq, hoofd systeembeheer van GSG Schagen.

Ton Schellevis, verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur op het Horizon College, zou Multikabel direct aanraden aan overige onderwijsinstellingen: Wij hebben meerdere aanbieders offertes laten uitbrengen voor het leveren van breedband internet en Multikabel is steeds de goedkoopste. Naast de prima prijsstelling is Multikabel altijd erg snel met het verhelpen van problemen en vinden wij de persoonlijke benadering erg prettig. Gebaseerd op onze ervaringen met Multikabel kan ik het iedere school aanraden.

Multikabel zal eind juni twee aantrekkelijke pakketten aan basisscholen in Noord-Holland aanbieden. Behalve snel internet, website en email bestaan de pakketten uit een gratis radio- en televisie-abonnement, virusscanner, spamfilter en Myschool basismodule.