AutoRai

30-8-2004

Formule 1 prijzen bij ferraristore.com

Iedere maand, vanaf nu tot 31 december 2004, doet iedereen die een artikel direct uit Ferraris on-line internetwinkel www.ferraristore.com bestelt, mee aan een loterij waarin een exclusief miniatuurmodel te winnen is van de F2004 Formule 1 auto.

Klanten van www.ferraristore.com maken ook kans om uitgenodigd te worden voor de wereldwijde onthulling van de nieuwe 2005 Formule 1 auto.

Voor de komende maanden zal één gelukkige persoon, die tenminste 1 artikel heeft besteld via www.ferraristore.com, een speciaal vervaardigd, gepersonifieerd 1:18 schaalmodel ontvangen van de F 2004 auto waarmee het wereldkampioenschap is behaald. De loterijtrekking van de vijf gelukkige winnaars zal aan het eind van iedere maand plaatsvinden en de namen van hen zullen op de Ferrari-site bekendgemaakt worden.

Tegelijkertijd zullen de internetklanten ook in aanmerking voor twee entreebewijzen voor de onthulling van de nieuwe F1 auto. Uiteraard behoren reiskostenvergoeding en hotelaccommodatie voor twee personen tot de prijs.