Politie Zuid-Holland-Zuid

30/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

30-08-2004 - Persberichten District II

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS(2x)
LEERDAM- Zondagmiddag 29 augustus reden agenten op de Westwal. Daar zagen zij een auto rijden die de bocht nogal opvallend ruim nam en ook een stoeprandje meenam. De auto is vervolgens aan de kant gezet voor een controle. De bestuurder, een 31-jarige man uit Kedichem, bleek te rijden terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. De man is aangehouden. De invordering van zijn rijbewijs had zaterdagmiddag plaatsgevonden, toen hij betrokken was bij een aanrijding in Rotterdam.

PAPENDRECHT- Op de Burgemeester Keijzerweg is maandag 30 augustus een 38-jarige man uit Amersfoort aangehouden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een rij-ontzegging te hebben.

AANRIJDING
NIEUW-LEKKERLAND- Op de Planetenlaan is zondagmiddag 29 augustus een aanrijding geweest tussen een bus en een personenwagen. Een 21-jarige man uit Dordrecht reed met zijn auto op een geparkeerd staande bus. Daarna is hij weggereden. Aangezien omstanders zijn kenteken hadden opgeschreven, kon hij even later in de Schokkerstraat in Dordrecht door de politie worden aangehouden.