Ingezonden persbericht


ProClarity International benoemt Jean Vangramberen tot Director Sales and Marketing

's-Hertogenbosch, 30 augustus 2004 - ProClarity, leverancier van analytische softwareoplossingen voor beslissingsondersteuning, heeft Jean Vangramberen benoemd tot Director Sales and Marketing. In deze nieuwe functie richt Vangramberen zich op het verhogen van de omzet, vergroting van het marktaandeel en verdere ontwikkeling van de internationale sales- en marketingorganisatie van ProClarity International. Daarnaast heeft Vangramberen de taak het aantal partners en grote internationale klanten te verhogen en ProClarity te positioneren als dé leverancier van BI-oplossingen.

Vangramberen heeft brede (inter)nationale ervaring opgedaan in sales, sales management en country en area management bij NCR, AT&T en Teradata - een divisie van NCR. Hij was onder andere werkzaam als Vice-president Western Europe Area voor Teradata en als Country Manager van NCR België.

"De groeiperspectieven van ProClarity International zijn veelbelovend", zegt Vangramberen over zijn benoeming. "ProClarity heeft een goede reputatie onder zijn klanten en partners. Dit biedt een goede basis om het marktaandeel én de organisatie verder te uit te bouwen. Bovendien wordt dit ondersteund door de voortdurende ontwikkeling van de ProClarity-oplossingen voor de BI-markt. Het streven van ProClarity om de beste BI-oplossingen in de markt te leveren sluit goed aan bij mijn professionele ambities."

Vangramberen heeft zijn Universitaire opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen aangevuld met het Advanced Management Programma van de Vlerick Management School.

###

Over ProClarity Corporation
ProClarity levert analytische softwareoplossingen die de snelheid vergroten waarmee bedrijven gefundeerde beslissingen nemen en op basis daarvan de bedrijfsprestaties verbeteren. ProClarity levert vanaf 1995 innovatieve analyseoplossingen aan Global 3000-bedrijven. ProClarity verzekert ze van een maximale ROI op technologie-investeringen en van oplossingen op maat voor bedrijfs- en beslissingsprocessen. Het hoofdkantoor van ProClarity staat in Boise, Idaho (VS), en het bedrijf heeft regionale verkoop- en servicekantoren in Europa en Azië. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. ProClarity ondersteunt momenteel ruim 1.700 klanten wereldwijd. De analyseoplossingen van ProClarity helpen bedrijven als ABN AMRO, AT&T, GE Capital, Reuters, Reckitt Benckiser, Kerry Foods, Siemens, Scottish & NewCastle Retail en Telewest bij het meten, voorspellen en optimaliseren van hun bedrijfsprestaties door het faciliteren van betere samenwerking en accurater beslissingen.