Gemeente Renswoude



* Bouwvergunningen
Datum: 23/08/2004 Bron: De Heraut

* 04-08: Bart Christiaan, zoon van J.H.D. Bakker en S.C. Bos;
* 07-08: Geertje Dirkje, dochter van E. Lagerweij en W.C.C. Meurs;
* 08-08: Colin, zoon van D.H. Heijting en E.W. Demoed;
* 12-08: Gerrit Sietse, zoon van J. Mastenbroek en J. van Hoef. Geen

* 06-08: W.G. Roseboom en F.C.G. Stapelbroek.
* 13-08: de heer W. Gijsbertsen, 81 jaar.

Bouwvergunningen
Datum: 23/08/2004

INGEKOMEN AANVRAGEN BOUWVERGUNNING C.Q. VERZOEKEN OM VRIJSTELLING BESTEMMINGSPLAN
De volgende aanvragen voor een bouwvergunning zijn ingediend:
1. mevrouw A. Nap ten behoeve van de bouw van zes recreatiehuisjes op camping De Batterijen aan het Dijkje 1 te Renswoude;
2. de heer P.L. de Waard ten behoeve van het oprichten van een tuinhuisje op het perceel Van Arckelweg 2a te Renswoude;
3. de heer A. van den Brink ten behoeve van de uitbreiding van de woning Beukenlaan 28 te Renswoude;

4. de heer B.A. Verweij ten behoeve van de uitbreiding van de woning en de oprichting van een garage op het perceel Spikhorst 43 te Renswoude;

5. de heer J. Koudijs ten behoeve van de uitbreiding van de woning op het perceel Van Reedeweg 72 te Renswoude

6. de heer H. van de Bruinhorst ten behoeve van de uitbreiding van de woning op het perceel Esdoornlaan 10 te Renswoude;
7. de heer J. van Ginkel ten behoeve van de bouw van een bedrijfsruimte op het perceel Molenstraat 21 te Renswoude;
8. de heer M. van Wijde ten behoeve van de tijdelijke verandering in het gebruik van de garage tot woonruimte op het perceel Eikenlaan 2 te Renswoude.
Ten behoeve van aanvraag 1 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Buitengebied op grond van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Ten behoeve van de aanvragen 2 en 5 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Spikhorst I op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Ten behoeve van aanvraag 3 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Dorp 2002 op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Ten behoeve van aanvraag 6 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Dorp 2002 op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Ten behoeve van aanvraag 7 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan West 75 op grond van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Ten behoeve van aanvraag 8 is het college van burgemeester en wethouders van Renswoude voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Dorp 2002 op grond van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
Bedenkingen tegen het verlenen van een vrijstelling kunnen gedurende de termijn van terinzageligging van het bouwplan, derhalve tot 21 september 2004, schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Van Essen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160.