BROOKTROUT TECHNOLOGY, INC.

Brooktrouts SS7 platform biedt uitstekende signaalwerking...

Brooktrouts SS7 platform biedt uitstekende signaalwerking voor short messaging service van CBOSS Association

BRUSSEL, België, August 30/PRNewswire/ --


- Systeem geïnstalleerd bij dochtermaatschappijen van MTS, één van de grootste mobiele operators in Rusland

Brooktrout Technology, Inc., een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterface, oproepbesturing en signaalbewerking, kondigde vandaag aan dat CBOSS Association, een internationale leverancier van IT-diensten voor de telecommunicatiesector, zijn NS700(TM) SS7 platform heeft gekozen als een integraal onderdeel van zijn CBOSS Short Message Service (SMS) Centre platform. Het messaging platform wordt geïnstalleerd als onderdeel van het regionale netwerk van MTS in de streek van Krasnodar. MTS is de grootste mobiele operator in Rusland en Oekraïne met meer dan 22 miljoen abonnees en een marktaandeel van 37%. Met het SS7 platform van Brooktrout kan MTS zijn bestaande SMSC upgraden zodat het een aanzienlijk groter aantal berichten aankan.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Het CBOSS SMS Centre is een 'short messaging'-oplossing van hoogstaande kwaliteit dat basis messaging-diensten ondersteunt evenals een aantal diensten die een toegevoegde waarde bieden, zoals pull/push messaging, doorsturen van e-mail en oppiepen per SMS.

CBOSS installeerde het SMS Service Centre zodat netwerkoperators een hoog volume boodschappen kunnen sturen en ondersteunen. Het SMS Centre is heel schaalbaar en kan pieken aan tot 250 berichten per seconde. Netwerkoperators die het systeem installeren mogen er zeker van zijn dat het systeem betrouwbaar blijft, zijn goede werking en hoogstaande kwaliteit behoudt, zelfs tijdens piekactiviteiten van abonnees. De NS700 van Brooktrout biedt een hogere signaaldichtheid en een verbeterde capaciteit voor toepassingen met hoge volumes en is veel rendabeler dan de vorige SS7 oplossing van CBOSS.

'De uitstekende resultaten in de MTS regionale netwerken werden behaald met Brooktrouts NS700 SS7 module in het SMS serversysteem. Dankzij de hoogstaande werking van de NS700 en zijn geschiktheid voor een brede reeks toepassingen, konden we de oplossing op een snelle en gemakkelijke manier installeren,' zei Mikhail Hametov, hoofd van CBOSS Implementation Department.

De NS700 biedt ontwikkelaars met globale SS7 connectiviteit een optimale technologie die in meer dan 70 landen werd geïnstalleerd en die een installed base heeft van meer dan één miljoen poorten. Brooktrouts uitgebreide reeks SS7 modules laat ontwikkelaars toe om de mogelijkheden van het SS7 netwerk optimaal aan te wenden en om 'carrier grade' toepassingen te ontwikkelen voor SS7 circuit-geschakelde oproepbesturing, SS7/IP-bundeling, GSM MAP SMS, CDMA IS-41 en INAP Intelligent Network apparaten. De NS700 zit in de kern van de SS7 signaalpoorten, verhoogde service nodes, 'follow me'-diensten, draadloze toepassingen, intelligente randapparatuur en nog veel meer.

Over CBOSS Association

CBOSS Association is een internationale maatschappij die in Moskou gevestigd is. Ze is de grootste Russische softwareontwikkelaar en een leider in Russische IT voor de telecommunicatiemarkt. Het bedrijf behoort tot de 300 grootste Russische bedrijven. De activiteiten van CBOSS Association richten zich vooral op: ontwikkeling van originele software, systeemintegratie, levering van complexe geïntegreerde hardware- en softwareoplossingen,inclusief uitrusting en systeemsoftware, opleiding van personeel, consultancy, implementatie en technische ondersteuning. De grootste Russische en buitenlandse operators hebben gekozen voor de ongeëvenaarde functionaliteit en betrouwbaarheid van CBOSS oplossingen. Het aantal CBOSS installaties bedraagt 776. Ze worden met succes gebruikt door 142 klanten in 19 landen over de hele wereld. De CBOSS technologieën bieden diensten aan ongeveer 40 miljoen abonnees.

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterface, oproepbesturing en signaalbewerking die de ontwikkeling mogelijk maken van toepassingen, systemen en diensten voor zowel het New Network(TM) ('packet-based') en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). De strategie van het bedrijf bestaat erin om een partnership aan te gaan met zijn klanten en om nauw met hen samen te werken om hun levering van nieuwe toepassingen en diensten te helpen versnellen, om hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surf naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Brooktrout, Brooktrout Technology, New Network en NS700 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contactpersonen:
Laura Often Lida Joly

+1-781-453-4858 + 32-2-658-01-90

loften@brooktrout.com lida@brooktrout.com

Website: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology, Inc.

Laura Often, +1-781-453-4858, loften@brooktrout.com, of Lida Joly, + 32-2-658-01-90, lida@brooktrout.com;
Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH; AP Archive: http://photoarchive.ap.org; PRN Photo Desk, 888-776-6555 of 212-782-2840

30 aug 04 14:29