Ingezonden persbericht


Nieuwe website online ticketsupplier wegolo

persbericht

van 100 low-cost bestemmingen tarieven vergelijken en.... boeken!

consument bespaart honderden euro's bij online ticketsupplier wegolo

Amsterdam, augustus 2004 - Online tickets boeken heeft de toekomst. Helaas moet de consument vandaag de dag nog heel wat websites aanklikken om naar de laagste tarieven en beschikbare vliegtuigstoelen te speuren. Sinds kort bestaat www.wegolo.nl: de eerste overzichtelijke website zonder poespas die zich compleet richt op de zogenaamde 'one-way low-cost vluchten' (Easy Jet, Virgin Express, enz). wegolo is de enige consumenten zoek- en boekmachine in Nederland die supersnel spotgoedkope tickets vindt naar meer dan 100 bestemmingen in Europa vanaf 15 luchthavens in de Benelux en haar grensgebied.

Helder en overzichtelijk
De nieuwe website wegolo is gestart om een einde te maken aan het urenlange surfen en zoeken naar neutrale en volledige informatie over all-in tarieven, beschikbare plaatsen en vluchtmogelijkheden met zogenaamde 'prijsvechters'. wegolo biedt de consument in vier eenvoudige stappen en in vier talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) een helder en volledig overzicht van uitsluitend de beschikbare vluchten van ruim 20 low-cost maatschappijen naar 100 bestemmingen in Europa. Dit tegen all-in prijzen, dus geen misleidende 'vanaf prijzen'. En heel gemakkelijk: bij de daadwerkelijke boeking ontvangt de reiziger meteen het e-ticket via e-mail.

wegolo
De website wegolo is met opzet zeer eenvoudig in gebruik. Via het zoeksysteem op de website vul je de bestemming in... wacht je slechts enkele seconden... en vervolgens rangschikt wegolo alle beschikbare routes en bestemmingen overzichtelijk op een rijtje. wegolo biedt bovendien de mogelijkheid de heen en/ of terugreis met twee verschillende maatschappijen te combineren, zodat een ideale prijscombinatie en/ of vluchtschema ontstaat op basis van persoonlijke keuze. Nog nooit was een ticket boeken zo makkelijk en... zo goedkoop! De consument bespaart honderden euro's via wegolo.

Self service concept
Het creatieve, online concept wegolo is ontworpen door PR Aviation BV en Goffin Reisarchitecten Bureau. wegolo is op geen enkele wijze verbonden met bestaande reisorganisaties of touroperators en werkt als onafhankelijke en neutrale consumenten-organisatie. Walter Goffin: "Wij streven ernaar duidelijkheid te bieden in de jungle van low-cost tarieven en bieden een dienst aan tegen een minimale fee - vaak goedkoper dan een gemiddeld telefoongesprek - via een neutraal self service concept. Wij zijn een klein bedrijf - en willen dat overigens ook blijven - dat grote dingen doet. Zo wordt onze Elsy Arres zoekmachine, de motor achter wegolo, in de nabije toekomst aangevuld met meer toepassingen, waarvan specifieke doelgroepen binnen en buiten Europa gebruik kunnen maken."

Bij het persbericht is een uitgebreid factsheet gevoegd met aanvullende informatie over alle mogelijkheden die wegolo biedt.