Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


30 augustus 2004


APELDOORN - Fietssters botsen tegen elkaar


Twee Apeldoornse fietssters kwamen zondagmiddag op de Heemradenlaan met elkaar in botsing. Een 36-jarige vrouw reed over het fietspad van de Heemradenlaan en kreeg rond 14.35 uur geen voorrang van een 16-jarige plaatsgenote die vanuit het park de Heemradenlaan opreed. Bij de aanrijding kwam de 36-jarige vrouw ten val en kwam met haar hoofd op het wegdek terecht. Ambulancepersoneel onderzocht het slachtoffer en constateerde een lichte hersenschudding.


APELDOORN - Computers uit bedrijf gestolen


Onbekenden hebben zondag uit een bedrijfspand aan het Jean Monnetpark zes computers met beeldschermen gestolen. De daders vernielden een ruit en kwamen via het raam het pand binnen. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak.


APELDOORN - Inbraak in school


Inbrekers hebben in de nacht van zondag op maandag een bezoek gebracht aan een school aan de Agricolastraat. Een beveiligingsbedrijf constateerde maandagmorgen vroeg rond 04.35 uur dat er ingebroken was en alarmeerde de politie. Onderzoek wees uit dat de dieven een ruit hadden verwijderd en het erachter gelegen traliewerk hadden gedemonteerd. Het is nog niet duidelijk wat er verdwenen is.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --