Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


30 augustus 2004


WILP - Automobiliste valt in slaap


Een 20-jarige automobiliste uit Hengelo viel zondagmorgen op de A1 in slaap, botste vervolgens twee keer tegen de middelste vangrail en daarna kwam zij tegen de rechtervangrail tot stilstand. De vrouw klaagde over hoofdpijn en pijn in haar achterwerk. Ook een 24-jarige passagiere uit Hengelo klaagde over hoofdpijn. Zij liep bovendien een pijnlijke knie op.


KRING VAN DORTH - Auto's opengebroken


Onbekenden hebben in het weekeinde twee auto's op de parkeerplaats De Vlinderhoeve aan de Bathmenseweg opengebroken en diverse goederen gestolen. De dieven sloegen een ruitje van een Peugeot 306 Break in en namen onder meer een afstandsmeter van Leica mee. Uit een bestelauto verdwenen onder meer de geluidsapparatuur en een fotocamera. De beide eigenaars deden aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


LAREN - Alarm verjaagt inbrekers


Het afgaan van het alarm van een bedrijf aan de Ooldselaan heeft zondagmorgen een inbraak verijdeld. De dieven kwamen zondagmorgen vroeg rond 06.40 uur via een raam het kantoorgedeelte van het bedrijf binnen en doorzochten de kantoorruimte. Bij het afgaan van het alarm zijn de inbrekers gevlucht. Er is niets verdwenen. De politie stelt een onderzoek in.


LOCHEM/VORDEN - Boetes tijdens controle uitgedeeld


De politie heeft zondagavond tijdens een controle op de Larenseweg in Lochem en op de Raadhuisstraat in Vorden in totaal veertien bekeuringen uitgedeeld. De politie gaf de boetes voor onder meer het verlopen van de apk, het niet dragen van de autogordel en voor het rijden op een bromfiets met een gladde achterband.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --