Politie Drenthe

Maandagmiddag

Emmen 30-08-2004

Diefstal Quad
ZEIJERVELD Maandagmorgen heeft een 46-jarige inwoner van Zeijerveld aangifte gedaan van diefstal van een Quad. De Quad stond in een afgesloten schuur. De daders hebben de deur geforceerd om binnen te komen. Vermoedelijk is de diefstal al begin au gustusgepleegd.Het betreft een Quad van het merk Eton en geel van kleur.

Inbraak in container
COEVORDEN Maandagmorgen werd namens een bedrijf uit Coevorden aangifte gedaan van inbraak in een container. Bij deze inbraak is geluidsapparatuur en een acculader gestolen. De container stond naast het bedrijf aan de Einsteinweg. De daders hebben het slot van de container open weten te krijgen.

Diefstal buitenboordmotor
NOORDSCHESCHUT Afgelopen zaterdag is er een buitenboordmotor gestolen van een boot aan de Tramweg. De boot stond op een trailer naast de woning. Het betreft een Johnson motor, wit van kleur en 9.9 PK. Het slot waarmee de motor vast zat was geforceerd. De waarde wordt geschat op ongeveer 450,- euro.

Politie onderzoek vernielingen auto
COEVORDEN In de nacht van zaterdag op zondag zijn van een auto aan de Van Rechterenlaan alle 4 banden lek gestoken. De 37-jarige eigenaresse ontdekte dit zondagmorgen. Zij heeft geen idee wie dit gedaan heeft, maar dit is al de derde keer dat haar auto vernield is.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 8156.
Bert Peters, tel. 06-53238059 zal de voorlichting vanaf maandagmiddag 17.00 uur overnemen.