2e persbericht van maandag 30 augustus

Eindhoven 30-08-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Hennepkwekerij ontmanteld

Maandagmorgen is in een woning aan de Sweelinckstraat een hennepkwekerij aangetroffen. In een kamer stonden zeventig hennepplanten. De planten zijn in beslaggenomen en vernietigd. Tegen de eigenaar van de kwekerij, een 23-jarige Eindhovenaar, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Auto gestolen

Maandag rond 11.45 uur is op de Markt een auto onder de neus van een 33-jarige Eindhovense gestolen. De vrouw ging de auto terugbrengen naar een verhuurbedrijf. Bij een betaalautomaat stopte ze om geld te pinnen. Ze liet de auto met draaiende motor staan. Een man van rond de 30 jaar oud, met een lichte broek en een donkere trui stapte in de auto en reed er mee weg. De auto is een grijze Volkswagen Golf met het kenteken 80-PH-BP.

Son: Verkeersongeval

Maandag rond 13.45 uur is op industrieterrein Ekkersrijt een 44-jarige vrouw uit Son gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze reed met haar auto op de 4000. Voor haar stopte een auto bestuurd door een 54-jarige Eindhovenaar. De vrouw kon niet meer op tijd stoppen en botste achterop de andere auto. Ze liep nekletsel op en is naar het Catharina ziekenhuis gebracht.