Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 30 augustus 2004

Nieuw programma Hertz voor Nederlandse ex-pats

Welkom thuis met Hertz!

Hoofddorp - Hertz, 's werelds grootste autoverhuurbedrijf, biedt met een nieuw programma voor Nederlandse ex-pats extra service en gemak.

Nederlandse ex-pats ervaren tijdens hun verblijf in het buitenland een groot gemis aan typisch Hollandse lekkernijen zoals kroketten, drop, pindakaas, haring en natuurlijk korting. Hertz Autoverhuur grijpt dit als reden aan om de Hollanders in den vreemde extra te verwennen bij thuiskomst. Hertz komt daarom met een exclusief programma voor Nederlanders die in het buitenland wonen en werken.

Een aantal voordelen in het kort:

- Eenvoudig online een tarief opvragen en reserveren via www.hertz.nl/expat
- Kortingen tot 25% en extra vrije kilometers
- Gratis Hertz #1 Club Gold lidmaatschap (o.a. sneller reserveren, direct van het vliegtuig in de auto stappen, geen wachtrijen)
- Gratis gebruik van kinderzitjes

- Gratis Hollandse lekkernijen in het dashboardkastje

Ook voor terugkerende Nederlanders biedt Hertz extra voordeel. Zo heeft Hertz extra ruime auto's in haar vloot om de schok van terugkomst te verzachten. Kwaliteit, service en gemak staan bij Hertz voorop! Dat is voor ex-pats die regelmatig een korte tijd in Nederland doorbrengen een welkome boodschap. Maar Hertz voegt nog een typisch Hollands element toe om de ex-pats te overtuigen: flinke korting. Meer informatie staat op www.hertz.nl/expat. Of ex-pats kunnen zodra hun vliegtuig is geland, naar de Hertzbalie. Daar worden ze "welkom thuis" geheten.

Hertz is met ruim 7.000 vestigingen in meer dan 150 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan dertig vestigingen sterk vertegenwoordigd. Hertz is onderdeel van de Ford Motor Company.

Einde persbericht.

Noot voor de redactie,