Politie Zeeland


W-8672-2004 Verkeersongeval Middelburg

Omstreeks 08.21 uur vanmorgen heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de A58, ter hoogte van het industrieterrein Arnestein.
Een 32-jarige Middelburger was zijn radio op een andere zender aan het zetten waardoor hij met zijn auto rechtdoor reed, in plaats van de bocht te volgen. Hierdoor raakte de auto van de weg in een droge sloot. De man kon op eigen kracht de auto verlaten en is naar huis gelopen. Alleen het voertuig van de man raakte beschadigd.


O-8673-2004 Verkeersongeval Burgh Haamstede

Op De Roterij in Burgh Haamstede heeft vanmorgen rond 11.32 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 43-jarige Duitse automobilist verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 17-jarige bromfietser uit Middelburg die op een voorrangsweg reed. De bromfietser en zijn 15-jarige duopassagiere uit Kerkwerve zijn met lichte verwondingen aan heup, knie en elleboog overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-8674-2004 Bekeurd Zierikzee

Op de Laan van St. Hilaire is vanmiddag omstreeks 14.15 uur een 45-jarige Zierikzeese bromfietser bekeurd.
De man had geen helm op zijn hoofd en bleek geen bromfietscertificaat te hebben.


Z-8675-2004 Vechtpartij Axel

In de nacht van zaterdag op zondag is er een massale vechtpartij geweest in Axel waarbij iemand in de Zeestraat enkele schoten heeft gelost.
De vechtpartij ontstond rond 03.00 uur in een horecagelegenheid in de Zeestraat, hierbij raakten diverse personen lichtgewond. De vechtersbazen zijn door het personeel de horecagelegenheid uitgezet en vervolgden hun ruzie buiten op straat. Hierna is de kluwen gesplitst en is een groepje van de vechtersbazen de Zeestraat ingelopen en heeft een persoon met, vermoedelijk, een alarmpistool enkele schoten gelost. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt eventuele getuigen van de vecht- danwel schietpartij zich te melden bij de politie in Axel of zich telefonisch te melden op nummer 0900-8844





Politie Zeeland