Gemeente Helmond

Stadswinkel

|

---

Stadswinkel

Digitaal Loket

Bezoekadres:
Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Postadres:
Stadswinkel
Postbus 950
5700 AZ Helmond

Telefoon- en faxnummer:
Tel: 0492 - 845 845
Fax: 0492 - 587 286
E-mail: stadswinkel@helmond.nl

Openingstijden Stadswinkel

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

9:00 uur tot 19:00 uur
9:00 uur tot 16:00 uur
9:00 uur tot 16:00 uur
9:00 uur tot 16:00 uur
9:00 uur tot 16:00 uur

Bereikbaarheid van de Stadswinkel
De Stadswinkel is uitstekend bereikbaar, zowel te voet, met de fiets, als met de auto. De ingang van de Stadswinkel is gesitueerd tegenover de ingang van de Pathé-bioscoop in het Boscotondocomplex. Bij de ingang van de Stadswinkel is voldoende plaats om een fiets of brommer te parkeren, onder de Stadswinkel is een parkeergarage. De Stadswinkel is daarna te bereiken met zowel de trap als een lift.
* Plattegrond

* Routebeschrijving

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Alle inwoners van Helmond kunnen voor gemeentelijke producten en diensten terecht in de Stadswinkel. De Stadswinkel is daarbij uw eerste aanspreekpunt. Lees verder >>

Digitaal loket

Bij ons digitaal loket kunt u terecht voor informatie over alle producten en/of diensten en formulieren. Door middel van korte en duidelijke vragen komt u direct bij de informatie die u zoekt. U krijgt dan ook alleen die informatie te zien die voor u van belang is. U hoeft niet naar de informatie te zoeken.

* Burgerzaken
U wilt de geboorte van uw kind aangeven, een paspoort, identiteitskaart, pas 65+, een uitttreksel uit de gemeentelijke basisadministratie, een rijbewijs aanvragen of een adreswijziging doorgeven.

* Zorg en Inkomen
U wilt weten of in aanmerking komt voor kwijtschelding van bepaalde gemeentelijke belastingen; u wilt weten of u in aanmerling komt voor bijzondere bijstand; u wilt informatie over huursubsidie en de daaraan gekoppelde vangnetregeling; u wilt een invalideparkeerplaats laten aanleggen of u wilt een verklaring omtrent inkomen en vermogen aanvragen, maar ook voor informatie over sport- en welzijnsvoorzieningen bent u bij de Stadswinkel aan het juiste adres.

* Bouwen, wonen en leefomgeving
Bij de Stadswinkel kunt u terecht voor vergunningen voor bouwen en verbouwen, uitrit-, sloop- en
kapvergunningen, bestemmingsplaninformatie, kadastrale informatie. Maar ook vindt u hier informatie over duurzaam bouwen, bestemmingsplannen en de uitgifte van bouwkavels. Ook kunt u bij de Stadswinkel terecht wanneer u klachten heeft, bijvoorbeeld over de openbare voorzieningen, het ophalen van het grofvuil of het bouwen, gebruiken en onderhouden van woningen of andere gebouwen in de stad. Uw klacht wordt altijd serieus in behandeling genomen en indien mogelijk direct opgelost.


---

| |