Politie Zuid-Holland-Zuid

31/08 Hoeksche Waard

31-08-2004 - Persberichten District III

INBRAAK
OUD-BEIJERLAND- In de nacht van zaterdag op zondag 29 augustus is ingebroken in een horecagelegenheid aan de Oostdijk. De eigenaar heeft hier maandag 30 augustus aangifte van gedaan. De inbreker(s) waren binnen gekomen door het slot van de personeelsingang te forceren. De buit bestond uit geld uit de gokautomaten en de kassa.

INGEGOOIDE RAMEN
NUMANSDORP Maandagavond 30 augustus is een 34-jarige man uit Klaaswaal aangehouden op verdenking van het ingooien van ruiten van een woning aan de Koninginneweg. De man had een dag eerder onenigheid met de 31-jarige bewoner van deze woning gehad en wilde maandagavond verhaal halen. Omdat de bewoners al in bed lagen, lukte dit niet. Hierop besloot de man de ruiten in te gooien. Hij werd korte tijd later in zijn woonplaats aangehouden.

FIETSER AANGEREDEN
OUD-BEIJERLAND Maandagavond 30 augustus is een 67-jarige vrouw uit Oud-Beijerland gewond geraakt toen zij op een rotonde aan de Poortlaan aangereden werd door een auto, bestuurd door een 69-jarige man uit s Gravendeel. De automobilist sloeg af op de rotonde en zag hierbij het slachtoffer over het hoofd. Deze kwam hierdoor ten val en liep een wond aan haar linkerarm en een pijnlijk been op. Zij werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.