Ingezonden persbericht


Nieuwe Maxtor Onetouch II externe hard disk

Beste redactie,

Voor de komende feestdagen heeft Maxtor, producent van opslagoplossingen, een nieuwe externe hard disk ontwikkeld; de OneTouch II waarmee gebruikers gemakkelijk foto's, videobeelden en andere mooie persoonlijke herinneringen en documenten op kunnen slaan.

De eerste versie van de Onetouch, met de handige Onetouch button, is vorig jaar al geïntroduceerd. De nieuwe drive maakt het thuisgebruikers, creatievelingen, mobiele gebruikers en kleine kantoren, nog gemakkelijker om gegevens op te slaan en veilig te stellen. Een mooi vormgegeven en ideaal cadeau voor de komende feestdagen!

Met een druk op de knop zorgt de nieuwe Maxtor OneTouch II drive er voor dat al je gegevens slim en gemakkelijk opgeslagen worden. Je hoeft zelf verder niets te doen, want de drive zoekt zelf een geschikte locatie op om de gegevens op te slaan. Met een maximum capaciteit van 300 GB kunnen gebruikers maar liefst 75.000 MP3 bestanden, 300.000 JPEG foto's, 462 spelletjes en 300 uur aan MPEG videos opslaan. De drive is wederom uitgevoerd met zowel Firewire als USB 2.0 interfaces en kan ingeplugd worden op PC, Mac en laptop.

Nieuwe features van de Onetouch II:


· DriveLock Security

· Nog eenvoudiger Backup & Restore

· Nieuwe gebruikers Interface

· Geïntegreerde management and backup software
· Mac Bootability Function

· Nieuw design

Foto's en meer informatie van de nieuwe drive zijn bij mij op te vragen.

Groet,

Marion Beishuizen
Communications Consultant

Fleishman-Hillard/ GPC International
PO Box 75684
1070 AR AMSTERDAM
P: +31 (0)20 3460 880
F: +31 (0)20 3460 888
email: beishuim@fleishman.nl
url: www.fleishman.nl