Lijst Pim Fortuyn


Bericht aan alle lpf-leden

Den Haag, 31/08/2004 Zoals bekend, heeft de voltallige LPF-fractie in de Tweede Kamer het lidmaatschap van de LPF opgezegd. De reden is dat de fractie geen enkel vertrouwen heeft in het huidige hoofdbestuur. Dit hoofdbestuur heeft een aantal stappen genomen waarvan de gedelegeerde van de fractie niet vooraf op de hoogte is gesteld. Bovendien is de fractie van oordeel dat door de ruzies in de partij de fractie niet meer naar behoren kan functioneren in de Tweede Kamer.

De fractie is van oordeel dat het politieke werk de boventoon moet voeren. Op 26 en 27 augustus 2004 heeft de fractie de politieke lijnen uitgezet voor het komende jaar. Deze lijnen zijn geïnspireerd door de idealen van Pim Fortuyn. U zult daar nog meer over horen. De fractie gaat stevig van zich laten spreken.

Wij roepen alle LPF-leden en afdelingen in het land op om het voorbeeld van de fractie te volgen en het lidmaatschap van de LPF op te zeggen. Daarmee distantieert U zich van het huidige hoofdbestuur.

De fractie is op dit moment met vele organisaties en individuele leden, die het fortuynistische gedachtegoed een goed hart toedragen, in gesprek om uiteindelijk te komen tot één grote fortuynistische beweging in Nederland. Ook alle staten- en gemeenteraadsfracties zijn uitgenodigd voor een gesprek met de fractie.

De bedoeling is vijf personen aan te wijzen die de fractie zullen adviseren hoe nu verder te gaan. Dat advies moet dit najaar gereed zijn. Met de provinciale afdelingen zal ook verder worden gesproken. Gerard van As is namens de fractie aangewezen als aanspreekpunt.

Vervolgens zal een beslissing worden genomen.

Alle leden, locale en provinciale organisaties die achter de fractie staan, kunnen zich nu al melden bij het secretariaat van de fractie, tel.nr. 070 - 3185847; fax 070 3185880;

e-mailadres: a.dik@tweedekamer.nl of l.kom@tweedekamer.nl en adres: postbus 20018, 2500 EA Den Haag. Zij die zich melden zullen op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen. De fractie roept iedereen, die verder wil met een sterke fortuynistische beweging in Nederland, op zich bij dit adres te melden.

Namens de LPF-fractie in de Tweede Kamer der Staten-Generaal,

Hilbrand Nawijn

www.hilbrandnawijn.nl