Regionale persberichten dinsdag

's-Hertogenbosch 31-08-2004 - .

DISTRICT DEN BOSCH

AANHOUDING VOOR MISHANDELING

s-Hertogenbosch Maandagavond is een 21-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden in zijn woning. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn vader. De zoon zou zijn vader hebben geschopt. De verdachte is ingesloten.

VERDACHTE IN BEZIT VAN HARDDRUGS AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch Maandagmiddag is een 44-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van het in bezit zijn van en de handel in harddrugs. Bij doorzoeking in een woning aan de Trommelslager in s-Hertogenbosch trof de politie enkele tientallen grammen cocaïne aan. De man werd in de woning aangehouden. De verdachte is ingesloten.

DISTRICT AA & DOMMEL

TE VEEL GEDRONKEN

Vught In de nacht van maandag op dinsdag is een 50-jarige automobilist uit Utrecht aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Uit een blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.

DE LEIJGRAAF

WINKELDIEFSTAL

Uden- Maandagmiddag is in een winkel aan de Botermarkt een 25-jarige vrouw in haar woonplaats aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De Udense had twee flessen alcohol weggenomen zonder deze te betalen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

MAASLAND

VERKEERSONGEVAL

Oss- Dinsdagmiddag is bij een verkeersongeval op de Kanaalstraat een 44-jarige vrouw uit Oss lichtgewond geraakt. Een 39-jarige automobiliste uit Vorden reed over de Rijnstraat en sloeg ter hoogte van de kruising met de Kanaalstraat linksaf. Hierbij verleende de vrouw geen voorrang aan een van links komende 46-jarige automobilist uit Oss. De 44-jarige inzittende van de van links komende auto is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS

Geffen-
In de nacht van maandag op dinsdag is op de Rijksweg een 29-jarige Ossenaar aangehouden. Surveillerende agenten zagen dat de automobilist linksaf sloeg ter hoogte van de wegwerkzaamheden, terwijl dit niet is toegestaan. Bij controle bleek de man te rijden met een ingevorderd rijbewijs. Tevens had de verdachte tientallen boetes openstaan met een totale waarde van 4180 euro of 231 dagen gevangenisstraf. De Ossenaar is ingesloten op het politiebureau in s-Hertogenbosch.

DISTRICT LAND VAN CUIJK

BEDRIJFSINBRAAK

Katwijk(NBr.)- Maandagmiddag is in een bedrijf aan de Lage Linden een 56-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht papier uit het bedrijf te hebben weggenomen. Na verhoor op het politiebureau is de man weer huiswaarts gestuurd. Er is proces-verbaal opgemaakt.

ELLEBOOGSTOOT

Langenboom- Maandagavond is in zijn woonplaats een 16-jarige jongen aangehouden. De politie kreeg de melding dat er een aantal mensen op straat liep, die aan het schelden en bedreigen waren. Ter plaatse bleek er een meningsverschil te zijn tussen twee families. De 16-jarige jongen gaf één van de agenten met zijn elleboog een stoot tegen het hoofd. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Cuijk.

VERDACHTEN SEXUEEL MISBRUIK AANGEHOUDEN

Overloon/Venray - De politie heeft dinsdagmorgen een 35-jarige man uit Overloon en een 34-jarige vrouw uit Venray aangehouden in de woning van de man in Overloon. De politie heeft samen met de rechter commissaris zoeking verricht in de woningen van beide verdachten. Daarbij is een computer inbeslaggenomen. De man en de vrouw worden er van verdacht een 50-jarige inwoner van de gemeente Boxmeer in de eerste maanden van dit jaar seksueel misbruikt te hebben. Het slachtoffer is verstandelijk gehandicapt. Beide verdachten zijn inverzekeringgesteld voor verder onderzoek.