Politie Zeeland


Z-8692-2004 Verkeersongeval Hulst

Omstreeks 07.16 uur heeft vanmorgen in Hulst op de N60 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een 22-jarige vrouw uit Hulst reed met haar auto over genoemde weg en raakte door onbekende oorzaak in de berm. Zij maakte een stuurcorrectie waarna zij met haar auto over de kop sloeg en op de Parallelweg West tot stilstand kwam. Tijdens de manoeuvre raakte de vrouw nog een boom die in de berm stond. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Zij heeft een hersenschudding en diverse blauwe plekken.


O-8693-2004 Inbraak op schip

In Burgh Haamstede, op de Roggeplaat, is vannacht ingebroken op een schip.
Vanmorgen omstreeks 09.00 uur ontdekte de eigenaar van het schip dat het was doorzocht en er een grote wanorde gemaakt was op het schip. Het is nog onbekend of er goederen vermist worden.


Z-8694-2004 Poging inbraak Sas van Gent

In een pand aan de Noordstraat in Sas van Gent is vannacht een poging tot inbraak gedaan.
De toegang tot het pand werd geforceerd, maar uit het pand zijn geen goederen weggenomen. Het is onbekend waarom de inbraak niet voltooid is.


Z-8695-2004 Verdachte situatie Terneuzen

Een bewoner van de Berkelstraat in Terneuzen belde vannacht omstreeks 02.40 uur de politie, omdat hij een persoon door zijn tuin had zien lopen.
De bewoner had het vermoeden dat de man in zijn woning wilde inbreken. De politie heeft een zoekslag gedaan in de buurt en trof omstreeks 02.50 uur in de Berkelstraat een 29-jarige man uit Terneuzen aan. De man bleek, na onderzoek, inbrekerswerktuig op zak te hebben en is hiervoor aangehouden. Na verhoor is de man weer op vrije voeten gesteld.





Politie Zeeland