Gemeente Maastricht

Maastricht huldigt medaillewinnaar Daniël Mensch

Colofon Sitemap Reageren Gastenboek Discussieplatform Privacy

Datum: 27 augustus 2004

Daniël Mensch, de vijfdejaars geneeskundestudent die in Athene een zilveren olympische medaille won met de Holland Acht Roeien, wordt aanstaande dinsdag 31 augustus in Maastricht gehuldigd. Gemeente Maastricht, Universiteit Maastricht én uiteraard de Maastrichtse Studenten Roeivereniging Saurus hebben een ludieke huldiging voorbereid!

Het feest begint om 15.30 uur bij de aanlegsteiger bij het voormalig Maaspaviljoen. Daniël Mensch en zijn vriendin stappen daar in de boot om samen met burgemeester Leers én de vice-voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht, Anne Flierman, over de Maas naar de Servaasbrug te worden gevaren. De ouders en de zus van Daniël zijn daar ook bij. Het gezelschap wordt begeleid door een vrolijke vloot van boten van Saurus en andere vrienden en bekenden. Rond vier uur gaat de groep aan wal bij de Servaasbrug. Van daaruit vervolgt het feestelijke gezelschap haar tocht rond 16.00 uur door het centrum voor de officiële ontvangst in de hal van het Stadhuis.

Belangstellenden die Daniël Mensch willen zien en toejuichen kunnen dat dinsdag 31 augustus vanaf 15.30 uur doen langs de kanten van de Maas of op de Kennedybrug, de Hoeg Brögk en de Servaasbrug en tijdens de tocht door het centrum.


Voor meer inhoudelijke informatie en voor de inzage van stukken en plannen: GemeenteLoket

 Zie het origineel