Ballast Nedam

Datum 31 augustus 2004
Nummer 2004.007

Persbericht

· Mevrouw drs. N. Kroes treedt terug als commissaris van Ballast Nedam N.V.

· De heer drs. A.N.A.M. Smits beoogde nieuwe commissaris.

Mevrouw drs. N. Kroes is door de Nederlandse regering genomineerd om zitting te nemen in de Europese Commissie. Deze benoeming houdt in, dat mevrouw Kroes afstand zal doen van al haar huidige werkzaamheden. Op grond daarvan heeft zij besloten om per 1 september aanstaande terug te treden als lid van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V.

De Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur van Ballast Nedam vinden het ook voor de vennootschap vererend dat een lid van de Raad van Commissarissen in deze belangrijke Europese functie wordt benoemd. Mevrouw Kroes heeft zich sinds 1990 met grote persoonlijke betrokkenheid ingezet voor de belangen van de vennootschap. Ballast Nedam is haar dan ook veel dank verschuldigd voor de rol die zij als commissaris heeft gespeeld.

De Raad van Commissarissen heeft het voornemen drs. A.N.A.M. Smits (1943) te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen. Zijn benoeming is het enige onderwerp van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 8 september aanstaande.

De heer Smits is lid geweest van de Raad van Bestuur van Macintosh N.V. en die van Wilma International N.V.

------------

Inlichtingen
Ballast Nedam N.V
afdeling Public Relations
telefoon (030) 2 85 41 61
www.ballast-nedam.nl


---