Ingezonden persbericht

Spaghetti populairste gerecht onder studenten

EINDHOVEN, 20040831 -- Onderzoek onder de gebruikers van www.eetlijst.nl heeft uitgewezen dat spaghetti het populairste gerecht is onder studenten. Hierna volgen respectievelijk macaroni, nasi, pizza, boerenkool en friet. Verder blijken studenten die samen koken en eten gemiddeld 2,61 Euro per persoon per maaltijd uit te geven. Ook blijkt uit onderzoek dat maaltijden als couscous, wraps en burritos tegenwoordig populair zijn bij studenten.


Met Eetlijst.nl is het mogelijk om altijd en overal bij te houden wie er mee eet of kookt, bijvoorbeeld in een studentenhuis. Met een Eetlijst heb je alle informatie binnen handbereik:
* Wie eet mee?
* Wie kookt?
* Hoe laat eten we?
* Hoeveel moet ik nog betalen?
* Welke boodschappen moeten gehaald worden?
* Welke gerechten zijn er deze week al gekookt?

Je Eetlijst kun je overal snel en eenvoudig raadplegen. Via internet thuis, op school of op je werk. En met de mobiele versie zelfs onderweg of in de winkel. Dat kan met je mobiele telefoon via i-mode, Live! of WAP met één klik en dus razendsnel en goedkoop.

Omdat de gegevens over wie er mee eet en kookt ook worden bewaard, is het heel gemakkelijk voor kostenbeheer. Nadat de kosten per dag zijn ingevuld, wordt namelijk automatisch bijgehouden wat iedereen aan elkaar verschuldigd is. Het Prikbord biedt ruimte extra opmerkingen zoals mededelingen aan elkaar of een boodschappenlijstje.

Veel studentenhuizen hebben dagelijks toegang tot internet en zelfs thuis een permanente internetverbinding en juist dan biedt een Eetlijst uitkomst. Zonder extra kosten worden de verschillende tijdrovende bezigheden eenvoudig gecombineerd dan wel geautomatiseerd.