Ingezonden persbericht

Samenwerking Microsoft en Easy Template

DE MEERN, 20040831 -- Microsoft Office Marketplace is een site met vermeldingen van producten en services, waarmee de mogelijkheden van Microsoft Office worden uitgebreid. Easy Template levert gebruiksvriendelijke Microsoft® Office sjablonen met duidelijke handleidingen. Vanaf vandaag staat Easy Template als leverancier vermeld voor Microsoft Office sjablonen. Gebruikers kunnen nu nog beter de mogelijkheden van Microsoft Office benutten. Zie www.easytemplate.nl


Microsoft marketplace
De Office Marketplace is een onderdeel van Microsoft Office Online, de vernieuwde Office-website die de on-line begeleiding vormt van het Microsoft Office-systeem. "Bij onze gebruikers is veel vraag naar eenvoudig te gebruiken sjablonen voor regelmatig terugkerende werkzaamheden. De sjablonen van Easy Template bieden een gebruiksvriendelijke oplossing voor een aantal van die activiteiten," aldus Ralph Komen (International Program Manager, Microsoft B.V.)

Het Easy Template Concept
Dagelijks wordt door bedrijven gebruik gemaakt van Microsoft Office voor het vereenvoudigen van dagelijks terugkerende werkzaamheden. Door gebrek aan kennis en tijd wordt het gewenste resultaat zelden bereikt. Met de sjablonen en oplossingen van Easy Template wordt veel tijd bespaard. Hierdoor ontstaat een situatie, waarbij het aanschaffen van een Easy Template product goedkoper is dan zelf de oplossing te ontwikkelen.

Producten van Easy Template
Afhankelijk van de complexiteit worden de producten gratis verstrekt via de website of tegen een geringe vergoeding per e-mail geleverd. Voorbeelden: vakantiekaart, declaratieformulieren, ordnerruggen. Easy Template geeft daarnaast training in de vorm van praktische workshops.




Ingezonden persbericht