Keyware


Keyware Rondt Private Plaatsing Af van EUR 2.6 M

Brussel, België 31 augustus 2004 - Keyware Technologies (EURONEXT Brussel: KEYW) ronde een private plaatsing af voor een bedrag van EUR 2.6 Miljoen. De uitgifte, bestaande uit een Unsecured Bond, werd geplaatst bij bestaande aandeelhouders waaronder Pardel NV, Graphicus NV, Cenini NV, en Jagernaut NV. De Unsecured Bond werd uitgegeven met een intrestvoet van 7% per jaar en a pari onderschreven. De bond heeft een looptijd tot 31 december 2009. Tenzij vervroegde terugbetaling, naar keuze van de vennootschap en onder bepaalde voorwaarden, zal de vennootschap binnen de 6 maanden een buitengewone Algemene Vergadering bijeen roepen om deze bond in te brengen door kapitaalsverhoging en uitgifte van aandelen Keyware Technologies NV. Het aantal uit te geven aandelen zal berekend worden op basis van de gemiddelede slotkoers van de 30 trading dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering die over de converesie zal beslissen. Indien deze Algemene Vergadering niet zou beslissen tot conversie is de obligatielening onder bepaalde voorwaarden gedurende de resterende looptijd eveneens vervroegd terugbetaalbaar, naar keuze van de vennootschap.

Keyware Technologies zal deze fondsen aanwenden om haar business plan te financieren zoals: het verder uitbouwen van een park voor betaalterminals (met functies voor Bancontact/Mistercash en kredietkaarten zoals VISA, MasterCard, DinerClub, JCB, Maestro, Aurora, American Express, etc.); de financiering van de uitbreiding van transaktie- & autorisatie platformen en de verdere financiering van haar Onderzoek & Ontwikkeling voor toegangscontrole, tijdsregistratie en alarm management produkten.

Ondanks de moeilijke periode die we hebben moeten overbruggen, bevestigen onze investeerders hun vertrouwen in Keyware. Deze private plaatsing maakt het ons mogelijk om onze produkten en diensten verder te ontwikkelen. Keyware heeft de voorbije maanden haar marktaandeel zien toenemen en is in staat haar positie verder uit te bouwen. verkaarde Stéphane Vandervelde, President & CEO van Keyware Technologies.

Over Keyware
Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:
Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com

copyright © 2003 Keyware