Politie Zeeland


Z-8705-2004 Pogingen inbraak in Terneuzen

In de Oosterscheldestraat in Terneuzen is vannacht gepoogd in te breken.
De bewoners van twee woningen in de straat hoorden iemand in hun tuin en een ervan zag ook daadwerkelijk een persoon wegrennen door de brandgang. Toen de politie in de Oosterscheldestraat naar de persoon aan het zoeken was kreeg zij een melding dat er in de Lingestraat ook een poging tot inbraak was verijdeld door de bewoners van een pand aldaar. Hier is schade aan een deur ontstaan. Ook werd in de Dinkelstraat een poging tot inbraak in een woning gedaan. En van een andere woning werd een buitenthermometer weggenomen.


O-8706-2004 Verkeersongeval met letsel Goes

Op de Livingstoneweg in Goes heeft omstreeks 17.31 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's.
Een 44-jarige vrouw uit de Middelburg moest plotseling remmen. Doordat een haar achterop komende 51-jarige man uit de gemeente Goes dit niet op tijd in de gaten had botste hij met zijn auto tegen haar aan. De vrouw klaagde over pijn in haar rug en nek en is door ambulancepersoneel onderzocht.


Z-8707-2004 Diefstal uit woning Terneuzen

In de Azaleastraat in Terneuzen is vandaag tussen 07.30 en 16.50 uur ingebroken in een woning.
Door de toegang te verbreken kon(den) de dader(s) het pand betreden. Er werd van alles in het pand doorzocht en een telefoon en geld zijn weggenomen.


Z-8708-2004 Te hard gereden

Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen is vanavond rond 21.20 uur betrapt toen hij met een snelheid van ongeveer 160 kilometer door de tunnel reed.
De man kreeg voor zijn snelheidsoverschrijding een boete van 300 euro. De man verklaarde dat hij niet in de gaten had gehad dat hij zo hard reed.