Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 11 augustus 2004

U i t n o d i g i n g

Het is ons een genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor het bijwonen van de persconferentie ter gelegenheid van het WK Superbike, op 2, 3, 4 en 5 september, ofwel het

SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP

De persconferentie van het WK Superbike, WK Supersport, WK Superside (zijspan) en EK Superstock wordt gehouden op WOENSDAG 25 AUGUSTUS 2003 in het Perscentrum, gelegen boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 14.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 15.00 uur de persconferentie begint. Na deze persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een drankje en een hapje aan in het VIP-restaurant.

TT-voorzitter Jos Vaessen zal ingaan op een aantal actuele thema's rond het TT Circuit Assen. Aansluitend zal Jaap Timmer ingaan op het wedstrijdprogramma van het WK Superbike-weekeinde en de kansen van Jurgen van den Goorbergh op het behalen van de WK-titel in de Suersport en Chris vermeulen in het WK Superbikee. Ook zullen een aantal van de Nederlandse teams die in dit WK evenement actief zijn op de persconferentie aanwezig. Neerlands favoriet Jurgen van den Goorbergh, de huidige nummer 2 uit de WK Supersport-tussenstand, zal in een 'interview' zijn kansen voor de overwinning in Assen en de wereldtitel kenbaar maken.

Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en voor fotografen en televisie de mogelijkheid om foto's/opnames, portretten te maken.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en te faxen naar (0592) 35 69 11.

Wij hopen van harte u op woensdag 25 augustus te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Bijlage: * antwoordformulier

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute - Press Officer

P.O. Box/Postbus 150
9400 AD Assen
The Netherlands
E-mail w.lute@tt-assen.com