Ingezonden persbericht


Persbericht / Press Release


2e Haaglanden Huiswijncompetitie tijdens Proeven & Genieten Den Haag

Naast de Nationale Huiswijncompetitie organiseert The Wine & Food Association (o.a. uitgever van De ProefKrant & Proefschrift-Wine & Food Professional) jaarlijks tevens verschillende regionale Huiswijncompetities, waaronder de Haaglanden Huiswijncompetitie. De prijsuitreiking zal dit jaar plaatsvinden op zondag 19 september 15.00 uur, tijdens het gastronomische evenement Proeven & Genieten Den Haag (18 & 19 september) in De Oude Raadzaal.

Deelnemen

De organisatie roept, mede middels dit persbericht, importeurs, leveranciers en horecaondernemers op om huiswijnen in te zenden, die in aanmerking kunnen komen voor de titel Huiswijn van het Jaar in/van de regio Haaglanden .

Inzenden van huiswijnen is mogelijk tot en met vrijdag 3 september a.s.

Een uitgebreid reglement en hoe u de wijnen kunt inzenden, staat op de website www.thewinesite.nl De winnaars, 2 in elke categorie, ontvangen uiteindelijk de betreffende de titel met bijbehorende oorkonde.

Categorieën

Er zijn 3 categorieën met elk 2 winnende wijnen (wit & rood):

I) (eet)cafés

II ) brasseries/ restaurants

III ) luxe restaurants (b.v. Michelinster, Pollepelwinnaar, etc)

Proeven & Genieten Den Haag

Zaterdag 18 & zondag 19 september: Proeven & Genieten Den Haag

Groot Gastronomisch Festijn in De Oude Raadzaal

Proeven & Genieten Den Haag is een tweedaags evenement, waarbij kwaliteitswijn en fijne gastronomische producten centraal staan. Tientallen exposanten bij wie u kunt u proeven, vergelijken en combineren. Een uitgebreid programma kunt u lezen op de website: www.thewinesite.nl of in de laatste uitgaven van De Proefkrant en Proefschrift-Wine & Food Professional. Eind augustus ontvangt u per deelnemer 2 toegangskaarten om Proeven & Genieten Den Haag te bezoeken.

Een uitgebreid programma, openingstijden en toegangsmogelijkheden kunt u lezen op de website: www.thewinesite.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

The Wine & Food Association Jan van Lissum/Marie-Anne van der Steen

Oude Schans 11- 1011 KR - AMSTERDAM

+31 (0)20-625.12.98

E: info@thewinesite.nl