Time : 2:27:36 PM
Date : Friday, August 27, 2004
Sender Name: BELGISCHE BROUWERS - BRASSEURS BELGES

6de Weekend van het Bier - vrijdag 3 tot en met zondag 5 september 2004 - Grote Markt van Brussel - www.weekendvanhetbier.be

Belgische Biertrots in volle glorie aanwezig op Grote Markt van Brussel.
Degustatie van meer dan 240 Belgische Bieren.

Het is intussen een vaste afspraak voor de liefhebbers van Belgisch bier. Tijdens het eerste weekend van september organiseren de federatie van Belgische Brouwers en de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers in samenwerking met de Stad Brussel voor de 6de keer het Weekend van het Belgisch Bier op de Grote Markt van Brussel.

Vanaf vrijdagavond 3 september om 18 uur tot en met zondagavond 5 september om 20 uur tonen alle Belgische Brouwers hun brede waaier aan bieren op de Grote Markt.
De bezoeker kan er kennismaken met de vaste waarden in bierland maar ook met de laatste nieuwe Belgische bieren en er minder gekende merken ontdekken en proeven. De toegang is gratis en de prijzen van het bier democratisch.

Praktische informatie
Plaats: Grote Markt van Brussel
Vrijdag 3 september van 18 uur tot 22 uur
Zaterdag 4 september van 11 tot 22 uur
Zondag 5 september van 11 tot 20 uur
Toegang: gratis

Meer informatie en het volledige programma van het Weekend van het Belgisch Bier vindt u op www.weekendvanhetbier.be of door contact op te nemen met de Belgische Brouwers op het nummer 02 511 49 87

Voor de pers
De pers is uitgenodigd op de plechtige opening van het Weekend van het Bier op vrijdag 3 september om 15u30 in het Stadhuis van Brussel (niet toegankelijk voor het publiek).
Voor bevestiging en meer informatie gelieve contact op te nemen met Erik Struys op het nummer 02 267 41 60
of via e-mail: estruys@creative-strategies.be