Ingezonden persbericht


WATNOU VRIJDAG 3 SEPTEMBER TUSSEN 20.00 EN 21.00

----------

WATNOU..?! VRIJDAG 3 SEPTEMBER TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

WatNou..?! zendt deze zomer een aantal gesprekken uit met getalenteerde jongeren met een moslimachtergrond. Wekelijks komt een bijzondere gast in de studio langs. Zij of hij zal zich een uur lang bloot moeten geven. Er zal ingegaan worden op achtergrond, verhouding tot het geloof en de maatschappij en niet te vergeten op de muziekvoorkeur van de gast.

De gast van deze week is actrice, cabaretière en presentatrice Elvan Akyildiz. Ze brak al jong door op televisie in Fort Alpha en in Sesamstraat en is sinds enkele jaren actief als cabaretière in Hassan s Angels en in de serie Surinamers zijn beter dan Turken.

Elvan zal ingaan op typisch Turkse humor, waar liggen de grenzen van normen en waarden of verschillen die per etniciteit? Verder gaat ze in op haar motieven, haar houding tot de islam en het belang van humor voor een multiculturele maatschappij.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!

Let op! Vanaf volgende week vrijdag 10 september is WATNOU..?! er van 16.00 tot 17.00 uur.