Time : 11:41:42 AM
Date : Thursday, September 02, 2004
Sender Name: Aries

Vrijdag 3 september Bloemendag

Bloemen voor een goed humeur!

Vrijdag Bloemendag is een actie van de Vlam die in september en oktober ook ondersteuning krijgt van Bloemenbureau Holland. De Vlam wil mensen aanzetten regelmatiger voor zichzelf een plant of bloemetje te kopen.

Bloemenbureau Holland zorgt voor een overvloedige voorraad bloemen die in samenwerking met de krant Metro zullen worden uitgedeeld aan treinreizigers in diverse stations.Alweer een goede reden om de trein te nemen!
Zonnebloemen voor een glimlach op vrijdag De actie loopt in de maanden september en oktober. In het station vind je niet alleen de Metrokrant, je krijgt er op een welbepaalde vrijdag ook nog een pracht van een zonnebloem bij. Leuk voor op het werk en thuis: je haalt de zon een beetje binnen.
De stations in het zonnetje
Vrijdag Bloemendag start samen met het nieuwe schooljaar. Op 3 september krijgt Brussel Centraal de première, een week later op 10 september krijgt het station van Aalst bezoek van het Metro promoteam, Brugge is aan de beurt op 17 september en Hasselt volgt op 24 september.
In oktober worden achtereenvolgens de treinreizigers van Antwerpen, Leuven, Kortrijk, Brussel Zuid en Gent verrast met een bloemetje. De bloemen worden uitgedeeld tussen 6.30 en 9.30 uur. Vrijdag Bloemendag met Cordelia cartoon in Metro
De meer dan 400.000 lezers van Metro zullen tegelijk met de Vrijdag Bloemendag-actie ook een cartoon van Ilah terugvinden in hun krant, met uiteraard een - soms
ondeugende - knipoog naar mensen en bloemen.

METEEN OP HET GOEDE SPOOR
OP VRIJDAG BLOEMENDAG!