De Unie


Architectenbureaus - Loket gezond tekenen!

3 september 2004 - Loket gezond tekenen!

ONAFHANKELIJK ADVIES BIJ LANGDURIG VERZUIM EN WERKHERVATTING

Het loket gezond tekenen is uw vraagbaak bij langdurig verzuim Het kan voorkomen dat u om gezondheidsredenen langere tijd niet kunt werken. In een enkel geval is de situatie zo ernstig dat terugkeren naar de oude werkplek niet meer zo eenvoudig is. Misschien vraagt u zich af op welke manier u weer aan de slag kunt. Of wat de gevolgen zijn als dit niet lukt. In zon situatie kunt u terecht bij het loket gezond tekenen. Dit loket beantwoordt telefonisch en via e-mail vragen van werknemers in de architectenbranche over langdurig verzuim, werkhervatting en sociale zekerheid. Uiteraard doet het loket dit vertrouwelijk.

Het loket als onafhankelijk adviseur
Naast algemene informatie kunt u uw individuele situatie voorleggen aan het loket gezond tekenen. Misschien zoekt u advies over de beste manier om weer aan het werk te komen. Of kan het Loket u helpen bij de werkhervatting als deze niet geheel naar wens verloopt. Het Loket biedt gratis individueel advies.

De voordelen van het loket gezond tekenen
Voor vertrouwelijke vragen en onafhankelijk advies bij langdurig verzuim;
Uitgebreide informatie over werkhervattingsmogelijkheden en sociale zekerheid;
Begeleiding van en bemiddeling in het reïntegratieproces.

Bereikbaarheid
Het Loket gezond tekenen is bereikbaar via:

telefoonnummer 0344-6481841 of
e-mail gezondtekenen@crawco.nl.
Kijk voor meer informatie op
www.arboarchitecten.nl/loketgezondtekenen.

Initiatiefnemers
Het loket gezond tekenen wordt uitgevoerd door een klein, onafhankelijk, in de branche gespecialiseerd bedrijf: Crawford Bene-fit. Het loket is een initiatief van de BNA, FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond, De Unie en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kader van het arboconvenant architectenbureaus. Dit arboconvenant heeft als doel gezond en prettig werken in de architectenbranche te bevorderen.
Voor meer informatie over de activiteiten van het arboconvenant kunt u kijken op www.arboarchitecten.nl of contact opnemen met de projectcoördinator Mariska Stuivenberg, telefoon 020 428 67 08, e-mail mstuivenberg@bna.nl. Kijk ook op www.arboarchitecten.nl.

vrijdag, 3 september 2004