AutoRai

3-9-2004

Prijsschieten bij Hyundai

Proefrijden is nog nooit zo leuk geweest als bij Hyundai. Bij de dealers ligt een fraaie digitale camera klaar voor een ieder die tijdens het September Festival een proefrit maakt met de Atos, Getz of Matrix. Verder houdt Hyundai een fotoprijsvraag met kans op tien fraaie prijzen uit het multimediapakket van Trust.

Het cadeau betreft de Spyc@m 100-camera van Trust, die kan worden gebruikt als foto- en videocamera én als webcam. Het is een licht, handzaam en trendy apparaat met geweldig veel mogelijkheden. Een cadeau dat goed past bij veelzijdige autos als de Atos, Getz en Matrix. Het zijn dan ook deze modellen waarbij de Hyundai-dealers de camera cadeau geven.

Volop voordeel
De Atos staat paraat in de uitvoeringen 1.1i Prime en 1.1i Sky. Deze laatste is voorzien van open dak, Sony radio/cd- en MP3-speler en dashboard met een middenpaneel in metal look. Bovendien zet Hyundai de Atos extra op scherp door aan de standaarduitrusting ABS toe te voegen uitgezonderd de speciale versies 1.1i Prime en 1.1i Sky. De Atos 1.1i Prime kost 8.595 euro en de 1.1i Sky 8.795 euro. Er is al een Atos met ABS vanaf 8.995 euro.

Proefrijders kunnen bij de Getz kiezen uit de 1.3i Cool, de 1.3i Sky en de 1.6i Sport. Airconditioning, ABS en EBD, alarm, elektrisch bedienbare ramen en centrale vergrendeling met afstandsbediening zijn standaard aan boord bij de Getz Cool. Het Sky pakket biedt daarbij onder meer nog mistlampen voor, een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. De Getz Sport heeft als extras onder andere een sportieve grille, 16-inch lichtmetalen wielen, brede banden, een Remus-sportuitlaat, een lederen stuurwiel en een bodystylingkit. De Getz 1.3i Cool kost 11.995 euro, de Getz 1.3i Sky 12.995 euro en de Getz 1.6i Sport 15.495. Er is al een Hyundai Getz vanaf 10.495 euro.

De Matrix biedt het summum aan ruimte in de klasse van compacte MPVs en in de actie-uitvoering Cool verwent hij de rijder met zaken als airconditioning, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en centrale vergrendeling met afstandsbediening. Verder heeft hij een achterspoiler en mistlampen voor. ABS en EBD behoren eveneens tot de uitrusting. De Cool is gebaseerd op de 1.6i ActiveVersion met een prijs van 16.795 euro. Het Cool-pakket (ter waarde van 2.000 euro) is gratis.

Fotoprijsvraag
Het September Festival houdt nog even aan voor wie een fraaie foto van zijn of haar auto maakt en die foto voor 1 november zendt naar www.trust.com/hyundai. De inzenders maken kans op één van de tien prijzen in de aan het festival verbonden fotoprijsvraag. De hoofdprijs is een hoogwaardige digitale camera van Trust, de 1490Z Powercam Optical Zoom. Op de site is meer informatie te vinden over deze actie.