Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

02-09-2004
Werk aan de weg

Ulvenhout AC
Alphen

Op maandag 30 augustus a.s. wordt gestart met het woonrijp maken van het gedeelte van de Beukenlaan waar de afgelopen periode een aantal woningen zijn opgeleverd.

Werkzaamheden
De werkzaamheden ter hoogte van Beukenlaan 3 t/m 27 en 2 t/m 14 bestaan uit het graven van cunetten, omkeren van de trottoirbanden, aanbrengen van zand, opsluitbanden op de erfgrenzen, trottoirs, parkeervakken en lichtmasten. Op een later tijdstip, vermoedelijk als de woningen aan het Sporkehout gereed zijn, worden de stenen van de rijbaan omgekeerd en de plateaudrempels op de kruisingen aangelegd.

Tevens worden ter plaatse van de toekomstige wegen naast Beukenlaan 2 en Sporkehout 2 een stuk riolering en bouwstraat aangelegd zodat de garages van deze woningen gebruikt kunnen worden.

Als het weer meewerkt zullen de werkzaamheden op 24 september gereed zijn.

Medewerking
Om de werkzaamheden veilig, snel en kwalitatief goed uit te kunnen voeren vraagt de gemeente uw medewerking. U wordt dan ook verzocht om vanaf maandag 30 augustus a.s. uw auto niet voor uw woning of op uw inrit te parkeren en eventueel over de erfgrens stekende bestratingmaterialen en ander spullen van gemeentegrond te verwijderen.

Bereikbaarheid
De wegversmalling op de aansluiting van de Sligtmaan met het Sporkehout, om het vrachtverkeer van de Sligtmaan te weren, wordt tijdelijk verwijderd.

Dagelijks toezicht
De heer H. Domen, opzichter van de buitendienst, is belast met het dagelijks toezicht op de werkzaamheden. Hij is te bereiken op telefoonnummer 013-5086666.