Rijn & Venen, 10.15 uur

Utrecht 03-09-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Onder invloed

LINSCHOTEN Donderdagavond om 19.55 uur controleerden agenten op De Beide Vlooswijkenlaan een automobilist. De man, een 46-jarige Montfoorter, rook naar alcohol en daarom namen de agenten een blaastest af. De man had teveel gedronken; op het politiebureau blies hij 460 ug/l. De man kreeg een rijverbod van vier uur opgelegd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

WOERDEN In de nacht van donderdag op vrijdag 3 september om 00.45 uur zagen surveillerende agenten op de Zeeweg een automobilist, 46 jaar en uit Harmelen, rijden. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken en dus werd hij aangehouden. Op het politiebureau blies de man 330 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van twee uur opgelegd en proces-verbaal werd opgemaakt.

Later die nacht, omstreeks 02.55 uur controleerden agenten op de Hollandbaan een 27-jarige automobilist uit Woerden. Ook deze man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken; hij blies 545 ug/l. Proces-verbaal is opgemaakt en de Woerdenaar kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd.