Gemeente Dordrecht

Persbericht Dordrecht
De persberichten zijn een uitgave van de afdeling Communicatie van de gemeente Dordrecht

Dordrecht loopt voorop in regio met gezamenlijk loket

De gemeente Dordrecht heeft een contract met de Vereniging van Kamers van Koophandel getekend om deel te nemen aan het digitale bedrijvenloket van de Kamer van Koophandel. Dordrecht is daarmee de eerste gemeente in de regio die samen met de Kamer van Koophandel werkt aan een nog betere dienstverlening richting ondernemers.

In dit digitale bedrijvenloket vindt een ondernemer informatie over landelijke wet- en regelgeving van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Deze informatie is nu via een link op de website van de gemeente Dordrecht (www.dordrecht.nl/ondernemersloket) beschikbaar. Op dit moment werkt Dordrecht samen met de Kamer van Koophandel om in het bedrijvenloket ook algemene wet- en regelgeving van gemeenten en in het bijzonder Dordrecht te plaatsen.

Dordrecht heeft sinds oktober 2003 een digitaal ondernemersloket. Het door Dordrecht ontwikkelde systeem waarop dit ondernemersloket draait, wordt binnenkort ook bij de gemeente Rotterdam ingevoerd. Het Ondernemersloket is te vinden aan Spuiboulevard 298. Op dinsdag en donderdag wordt er tussen 08.30 en 12.30 uur spreekuur gehouden. Het digitale Ondernemersloket is echter 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Ondernemers kunnen met de gemeente dus zaken doen wanneer zij dat willen.

Adres redactie:

Afdeling Communicatie
Postbus 8
3300 AA Dordrecht