De Unie


Burgerluchtvaart - Ledenwerfactie

3 september 2004 - De Unie houdt een ledenwerfactie in de burgerluchtvaart onder het motto Zelf ook zin om een filmpje te pakken?

Het Unielidmaatschap heeft vele voordelen...
Dat weet u als lid natuurlijk als geen ander. Zo kunt u onder meer gratis advies en juridische bijstand krijgen bij arbeidsrechtelijke zaken, zoals ontslag- en loonkwesties, arbeidsovereenkomsten, pensioen en sociale verzekeringen. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke kortingen op opleidingen, loopbaanadvies, financiele producten, belastingadvies en reizen.

Maar bovenal bent u lid, omdat u als geen ander weet dat onze juridische bijstand en onze collectieve belangenbehartiging bij CAOs en sociale plannen is gebaseerd op een grondige kennis van uw bedrijf. De Unie is dan ook niet voor niets de grootste grondbond in de burgerluchtvaart. Met een sterke positie, bij zowel de airlines als de afhandelaars en luchtvaartverwante bedrijven.

Veel van uw collegas maken nog geen gebruik van deze voordelen, omdat ze nog geen lid zijn. En dat is jammer. Maar daar kunt u wat aan doen!

Verdien een bioscoopbon en maak kans op een digitale camera! Als je iemand via de antwoordkaart inschrijft als lid doen wij wat terug. Onder het motto Zelf ook zin om een filmpje te pakken? krijgen alle nieuwe leden en alle ledenwervers een gratis bioscoopbon ter waarde van 15 euro.

Onder de wervers die de meeste leden inschrijven verloten wij een digitale camera ter waarde van 250,--.

Heeft u nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben over de ledenwerfcampagne Filmpje of meer wervingsflyers willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Karin Jansen, tel. (0345) 851 372. U kunt uw collega natuurlijk ook inschrijven via www.unie.nl/aanmelden.

Namens het Unieteam Burgerluchtvaart bedank ik u alvast voor uw inzet.

Sjirk Bajema
Bedrijfsgroepvoorzitter Burgerluchtvaart

vrijdag, 3 september 2004