Politie Drenthe

vrijdagmiddag

Assen 03-09-2004

Politie neemt rijbewijs in

MEPPEL - De politie heeft donderdag het rijbewijs ingevorderd van een 34 jarige automobilist uit Leeuwarden. De man werd op de A32 tussen Meppel en Steenwijk betrapt toen hij met zijn auto met 179 kilometer per uur langskwam. De man had bovendien in zijn auto nog een radardetector ingebouwd. Behalve zijn rijbewijs heeft de politie ook de verklikker meegenomen.

Gewonde motorongeval overleden

EEXT - De 72 jarige vrouw die zondag 22 augustus tijdens historische motorraces werd aangereden door een 36 jarige deelnemer aan de races is vrijdagmiddag in een Groninger ziekenhuis overleden .

Politie houdt illegalen aan

HOOGEVEEN - De politie van Hoogeveen heeft vrijdagmiddag aan De Wielewaal twee Roemenen aangehouden en overgedragen aan de Vreemdelingendienst. De politie kreeg een seintje van een winkelier die klachten van klanten kreeg omdat de Roemenen op een nogal opdringerige manier een Belgische daklozenkrant aan de man probeerden te brengen. In afwachting van hun eventuele uitzetting het tweetal ingesloten. e politie vermoedt, dat het tweetal onderdeel is van een grotere groep die zich ergens in de buurt van Hoogeveen ophoudt.

Bert Visser 0651 - 611629. Collega Ron Reinds (0652 - 528707) is voor de media bereikbaar van 23.00 uur tot 08.00 uur.