Politie Zeeland


O-8777-2004 Autobanden lek gestoken

In de nacht van donderdag op vrijdag werden op het Sluisplateau in Wemeldinge van twee personenauto's banden lek gestoken.
Van de ene auto werden er drie en van de andere auto werden alle vier de banden vernield. Er zijn geen schadebedragen bekend.


W-8778-2004 Bedrijfsongeval

In een in aanbouw zijnd kantoor op de Poelendaelesingel in Middelburg raakte vrijdag om 13.50 uur een 21-jarige man uit Axel tijdens werkzaamheden gewond aan zijn arm.
De man was met een collega bezig een stalen balk van enkele honderden kilo's uit een u-profiel te halen. De balk viel een halve meter naar beneden voordat hij in de takels vast hing. De Axelaar stond op een trap en kwam, toen hij de balk tegen zijn onderarm kreeg, ten val. Hij is per ambulance overgebracht nar het ziekenhuis. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Z-8779-2004 Diefstal uit auto

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bestelauto in de Jacob van Lennepstraat in Terneuzen.
Uit de auto werden o.a. het navigatiesysteem, geluidsapparatuur, het stuur en de accu weggenomen. De waarde van de gestolen spullen bedraagt enkele duizenden euro's.


O-8780-2004 Brand op boot

Vrijdag omstreeks 13.55 uur ontstond tijdens laswerkzaamheden brand op een schip wat in de Oosterschelde bij Yerseke lag.
De brandweer van Yerseke bluste de brand; de brandweer van Kruiningen was met een schuimkar ter assistentie aanwezig. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Over de schade is niets bekend.


O-8781-2004 Aanrijding in Tholen

In Tholen vond vrijdag omstreeks 12.15 uur een aanrijding plaats.
Een 78-jarige Rotterdamse automobilist reed achter een 24-jarige Thoolse bestuurder over de Brugstraat in de richting van de Kaaij. Voor hen reed een bedrijfsauto, bestuurd door een 49-jarige man uit Prinsenbeek, achteruit en daarna uitdraaiend naar rechts, zodat hij daarna vooruit de richting van de Eendrachtsweg kon rijden. De 78-jarige, die naar de bedrijfsauto keek, botste tegen zijn voorganger die daardoor werd weggedrukt en naar links stuurde, voor de bedrijfsauto langs. Hierdoor botste de 78-jarige automobilist frontaal tegen de linkerzijkant van de bedrijfsauto. Alle voertuigen raakten beschadigd.