LIOF


Arion weer genomineerd bij Fast 50

De Geleense LIOF-participatie Arion International BV is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het innovatieve bedrijf, dat dit jaar haar 10 jarig jubileum viert, is deze week, net als in 2003, genomineerd voor de Fast 50 Award. De Fast 50 Award is in Nederland in 2000 op initiatief van Deloitte & Touche, ING Bank, Euronext en FEM Business gelanceerd. De Award is in het leven geroepen om de uitzonderlijke bijdrage van snelgroeiende technologiebedrijven te erkennen.

Als innovatief, marktgericht bedrijf, actief in de gezondheidszorg, heeft Arion haar naam de laatste jaren steeds meer weten te vestigen. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten speelt het bedrijf enorm goed in op de sterk groeiende trends als vergrijzing en de noodzaak tot efficiency in de gezondheidszorg. Dit resulteerde in bovengemiddelde groeicijfers in de afgelopen 10 jaar en ook richting de toekomst worden groeipercentages van tientallen procenten per jaar verwacht.
LIOF houdt een belang van 40% in het aandelenkapitaal van Arion.

Arions positie op de Fast 50 lijst zal bekend worden gemaakt op 23 september 2004 tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking op het Beursplein in Amsterdam.

Oprichter en directeur Erik Joosten: Na de nominatie van vorig jaar is de vreugde deze keer nog groter. Groeien op zich is voor ons bedrijf een soort tweede natuur, maar een vaste plek in de top van de snelst groeiende bedrijven verwerven geeft, zo mogelijk, nog meer voldoening.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Geleen, 3 september 2004