AMD MARKETING COMMUNICATIE

Wereldhavendagen Rotterdam 2004

Wereldhavendagen 2004 : OP WERELDREIS IN ROTTERDAM

Op 3, 4 en 5 september 2004 vinden in Rotterdam weer de Wereldhavendagen plaats. Dit jaar staat dit grootschalige publieksevenement in het teken van Import/Export. Duidelijk zal worden hoe talloze producten waar men dagelijks mee geconfronteerd wordt, direct dan wel indirect, te maken hebben met de Rotterdamse haven en haar bedrijven. Diverse bedrijfspresentaties onderstrepen dit thema. Ook het excursieprogramma speelt hierop in met speciale thema-excursies. Brengt men een bezoek aan de Wereldhavendagen 2004, dan gaat men dus - Op Wereldreis in Rotterdam-. Naast de specifieke thema-onderdelen zijn uiteraard ook de bekende scheepsbezichtigingen, bedrijfspresentaties en spectaculaire demonstraties op het water weer in het programma opgenomen.

Nieuw jaarthema: nieuwe excursies
Aanvullend op de bestaande succesvolle excursies naar een groot aantal havenbedrijven, zijn in 2004 diverse nieuwe excursies ontwikkeld die naadloos aansluiten bij het jaarthema. Zo kan men dit jaar onder meer op excursie naar diverse fruit op- en overslagbedrijven zoals Seabrex en HIWA. Ook nieuw is een Wereldreis In Eigen Stad: een bijzondere excursie door Rotterdam-Zuid. Een overzicht van alle excursies is te vinden op www.wereldhavendagen.nl.

Spektakel op het water en de kades
Zoals gebruikelijk staan de Koninklijke Marine, het Havenbedrijf Rotterdam en de Operationele Diensten weer garant voor spectaculaire demonstraties tijdens de Wereldhavendagen. Ook het havenbedrijfsleven zoals P&O Ferries en de Nautische Dienstverleners zijn met bijzondere activiteiten van de partij. Nieuw dit jaar is de demonstratie van Bonn & Mees in samenwerking met Red Bull: ter hoogte van de Erasmusbrug zal de Matador 3 samen met de Nederlands kampioen biken een sterk staaltje van kracht, beheersing en wendbaarheid laten zien. Op de Holland-Amerikakade zullen Mammoet, Geveke, EMO en Ecoloss op imposante wijze demonstreren wat er zoal met lading moet én kan gebeuren.

Alle informatie over het programma en de deelnemende bedrijven is te vinden op www.wereldhavendagen.nl