Martinair


Hurricane Frances beïnvloedt ook vluchten van Martinair

Schiphol, 3 september 2004. De hurricane Frances zet koers naar delen van Florida en verstoort daarmee tevens de vluchten van Martinair naar Miami en Orlando. Vandaag is de luchthaven van Miami al gesloten en morgen die van Orlando, waardoor het niet mogelijk is op die luchthavens te landen. Martinair stelt alles in het werk om passagiers zo spoedig mogelijk in Florida te krijgen.

De vlucht van vandaag naar Miami, maar met eindbestemming San José in Costa Rica, zal rechtstreeks vanuit Amsterdam doorvliegen naar dit Midden-Amerikaanse land. De passagiers die een vlucht naar Miami hebben geboekt, kunnen meevliegen met de morgen

(= zaterdag) ingelaste vlucht naar het vliegveld van Fort Myers in het zuidwesten van Florida, dat geen grote hinder ondervindt van de hurricane.

De vlucht van zaterdag naar Orlando kan door de weersomstandigheden niet op deze bestemming aankomen. Passagiers krijgen de gelegenheid mee te vliegen op de ingelaste vlucht op 4 september naar Fort Myers.

Passagiers met een ticket voor de vluchten naar Miami of Orlando dit weekend kunnen contact opnemen met de afdeling reserveringen van Martinair: 020-6011767.