Digitale Gemeente Houten

Laat uw tuin zien tijdens het OpenTuinenWeekend

donderdag 11 maart 2004 - Bron: Tuinarchitectuurpark Makeblijde

Op 4 en 5 september 2004 organiseert Tuinarchitectuurpark Makeblijde i.s.m. Groei en Bloei Houten het OpenTuinenWeekend in Houten en omstreken. Tijdens dit weekend kunnen tuinbezitters, woonachtig in Houten, ´t Goy en Schalkwijk hun tuin openstellen voor andere tuinliefhebbers en geïnteresseerden. Voor het weekend wordt er een speciale fietsroute uitgestippeld langs deelnemende tuinen.

Iets voor u?
Om het weekend geslaagd te laten verlopen, wil Makeblijde graag in contact komen met mensen uit Houten en omstreken die hun tuin in de route willen laten opnemen. Als uw tuin een bijzondere vormgeving of ontwerpfilosofie heeft, mooie beplanting of andere spraakmakende elementen, neem dan contact op met makeblijde op telefoonnummer 030 63 65 272 of via e-mailadres park@makeblijde.nl.

Hoofdprijs
De tuinen worden door een deskundige jury beoordeelt. De jury bestaat uit leden van Groei en Bloei en architecten van Makeblijde. De winnaar ontvangt een gratis Architectenspreekuur bij Makeblijde of Architectenspreekuur in de eigen tuin. Ook als u niet de hoofdprijs wint, wordt zeker uw moeite beloond. Iedereen die zijn tuin openstelt tijdens dit weekend, krijgt een middag aangeboden op Makeblijde met rondleiding, koffie/thee en friandise.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).