Eemland noord 12.05 uur

Utrecht 04-09-2004 - nieuwsberichten Eemland noord

Poging tot inbraak

BAARN In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 20-jarige man uit Baarn aangehouden voor een poging tot inbraak. De politie kreeg rond 03.00 uur een melding binnen van een verdachte situatie op de Laanstraat. Toen de politie arriveerde zagen zij dat er inbraaksporen waren bij een winkel. Ook zagen agenten een man wegrennen die aan het signalement voldeed dat was opgegeven door de melder. Na een korte achtervolging is deze man aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Inbrekers aangehouden

EEMNES Vrijdagmiddag om 14.05 uur zijn drie jongens aangehouden op omdat zij verdacht werden van woninginbraak.

Een oplettende getuige zag drie jongens een woning aan de Pijpestrootje binnen gaan en alarmeerde de politie. Toen de politie arriveerde troffen zij drie jongens van 16, 17 en 19 jaar uit Eemnes en Hilversum aan achter de woning. Het drietal was in het bezit van goederen uit de woning en zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor.

Gewond bij vechtpartij

BAARN In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een vechtpartij op de Nieuw Baarnstraat een 17-jarige jongen uit Baarn gewond geraakt aan het gezicht. Rond half vier kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij. Ter plaatsen troffen zij het slachtoffer aan. Terwijl de agenten zich over deze jongen ontfermden, vond een voorbijganger het nodig de agenten uit te schelden. Deze man, 20-jaar uit Baarn is door de agenten aangehouden. Zijn vriend, 19 jaar uit Amersfoort begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien en is na een aantal waarschuwingen ook aangehouden. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Hilversum afgevoerd. De politie onderzoekt de toedracht van de vechtpartij.