Heuvelrug 12.40 uur

Utrecht 04-09-2004 - nieuwsberichten Heuvelrug

Zijmuur oude fabriek ingestort

VEENENDAAL Vrijdagmiddag om 17.13 uur kreeg de politie de melding dat bij een oude fabriek aan het Verlaat een muur was ingestort. De politie heeft ter plaatse het terrein afgezet en gezocht naar mogelijke slachtoffers onder het puin. Deze zijn niet aangetroffen. Wel zijn er drie autos die daar geparkeerd stonden beschadigd. De eigenaren zijn inmiddels op de hoogte.

Rijden onder invloed

VEENENDAAL Een 34-jarige automobilist uit Ochten is vrijdagmiddag rond 17.30 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij reed onder invloed van alcohol. Agenten zagen de man rijden op de Rondweg West met een mobiele telefoon aan het oor. Toen agenten de man staande hielden, bleek de man ook gedronken te hebben. Bij de ademanalyse blies de man 370 ug/l alcohol. Omdat hij eerder betrapt was op het rijden onder invloed, heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd. Ook kreeg hij een proces-verbaal voor het niet-handsfree bellen.

Illegale vreemdeling

MAARN De politie heeft vrijdagmiddag om 16.24 uur twee mannen aangehouden op de Driebergseweg. Surveillerende agenten zagen de twee vanaf de Driebergseweg over een afrastering klimmen en spraken de mannen aan. Een van hen kon zich niet legitimeren en later bleek dat deze 21-jarige man in Duitsland asiel had aangevraagd, maar geen papieren had om in Nederland te verblijven. Hij is overgedragen aan de vreemdelingendienst.