Binnensticht, 13.45 uur

Utrecht 04-09-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Geweld met letsel

ZEIST Vrijdagavond om 23.50 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij voor een woning aan de Laan van Vollenhove. Ter plaatse trof de politie verschillende personen aan met diverse verwondingen. Omdat de toedracht van de vechtpartij onduidelijk was, werden alle betrokkenen van de vechtpartij als verdachten aangehouden.

In totaal raakten 3 verdachten gewond. Een 35-jarige verdachte had een steekwond in zijn arm. Hij is met de ambulance naar het Lichtenbergziekenhuis in Amersfoort vervoerd en daar voor een nacht opgenomen. Inmiddels is hij ingesloten op het op politiebureau. Een andere 35-jarige verdachte is met een hoofdwond naar Diaconessenhuis in Utrecht vervoerd en die zelfde nacht al ingesloten in het politiebureau. De derde gewonde verdachte (32 jaar) had ook een hoofdwond en is in het Diaconessenhuis in Zeist behandeld en later ingesloten.

De overige drie, niet gewonde, verdachten (30 en 32 (2) jaar oud) zijn eveneens ingesloten. Alle verdachten zijn inwoners van Zeist.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

60 km te hard

ZEIST - Vrijdagmorgen rond 10.15 uur is een 24-jarige motorrijder uit Soest aangehouden omdat hij met een snelheid van 110 km/uur over De Dreef reed. Surveillerende agenten hadden de motorrijder gesignaleerd op de N237, waar hij met hoge snelheid reed. Op De Dreef kon de man worden aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.