Ingezonden persbericht


persbericht

take off "for you tour 2004" in bloomingdale aan zee

johan gielen lanceert internationale tour

Amsterdam, augustus 2004 - Johan Gielen, de wereldwijd succesvolle DJ, lanceert op zaterdag 4 september zijn nieuwe internationale tour: Johan Gielen FOR YOU. Bloomingdale, de populaire strandtent van ID&T in Bloemendaal aan zee is de locatie voor deze eerste editie van de vijf uur durende shows, waarmee de DJ de komende maanden over de wereld reist. De nadruk ligt hierbij op de beleving van het publiek.

Johan Gielen FOR YOU
Sinds het begin van zijn DJ-carrière, inmiddels bijna 20 jaar geleden, is de Nederlandse DJ Johan Gielen uitgegroeid tot een ware artiest: "Als ik achter de draaitafels sta is er voor mij maar één ding belangrijk: elke danceliefhebber tot ongekende hoogtes brengen. En dat dan het liefst zoveel mogelijk met mijn eigen muziek. Met de FOR YOU tour wil ik méér van mezelf laten zien, vandaar ook dat de sets 5 uur duren. Ik neem het publiek mee op een reis en laat ze pas weer gaan als de muziek ophoudt!" Designbureau The Fruitlounge ontwikkelt momenteel de visuele invulling van het Johan Gielen FOR YOU concept. Zo verzorgen zij het VJ gedeelte - lichteffecten en sfeerimpressies die gedurende de avondvullende shows op videoschermen vertoond worden. Een avond 'FOR YOU' staat voor een zintuigprikkelende ervaring met Johan Gielen als gastheer.

Take off
Op zaterdag 4 september wordt 'FOR YOU' gelanceerd in Bloomingdale aan zee. Van 19.00 tot 24.00 uur staat de Bloemendaalse kust in het teken van de eerste editie van de show; pers en relaties worden hiervoor uitgenodigd. Ook fans zijn van harte welkom; aangeraden wordt om vroeg te komen als ze hun idool van dichtbij aan het werk willen zien. Wie op 4 september niet aanwezig kan zijn krijgt tal van andere mogelijkheden Johan Gielen live aan de slag te zien. Zo draait hij onder andere op donderdag 21 oktober een FOR YOU set in Hotel Arena tijdens het Amsterdam Dance Event - hèt evenement voor de internationale dancescene.

FOR YOU beleven
4 september 2004 Bloomingdale (ID&T) Bloemendaal aan Zee 10 september 2004 Majesticlounge Discotheque Vlaardingen 25 september 2004 Love Saturdays Dungannon (Noord-Ierland) 2 oktober 2004 Asta Den Haag
10 oktober 2004 Matrixx Nijmegen
16 oktober 2004 Happy Dayzz Culemborg
21 oktober 2004 Hotel Arena Amsterdam
29 oktober 2004 Promise Newcastle (Engeland)
30 oktober 2004 Room at the Top Bathgate (Schotland) 26 november 2004 Umania Den Haag
24 december 2004 Lexion Westzaan

Johan Gielen is geboren in het Vlaamse stadje Mol. Zijn DJ carrière begon in discotheek El Sombrero in Reusel. Inmiddels is hij een zeer succesvolle DJ in het trance genre. In de 'Top 100 DJs Poll' van 2003 behaalde hij de 24e plaats; het resultaat van stemmende danceliefhebbers uit 120 verschillende landen. Het album 'The Beauty Of Silence' was internationaal een groot succes net als de andere projecten met Svenson (Sven Maes). De bekendste is de hit 'Pacific Melody' onder de naam Airscape. Ook mixte hij vele nummers voor derden, waaronder 'Silence' (Delerium) en 'Lethal Industry' (Tiësto). Johan Gielen heeft de inspiratie voor zijn succesvolle nummers met name opgedaan in Japan. Het management van Johan Gielen is in handen van Dutch DJ Agency, de public relations worden verzorgd door USP PR & Communicatie. Zie ook: www.johangielen.com.