Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Arnhem, 23 augustus 2004

Landelijke Sportmassage Dag: 4 september

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage organiseert in het kader van haar 50-jarig jubileum de Landelijke Sportmassage Dag. De dag vindt plaats op zaterdag 4 september 2004 van 10.00 tot 14.00 uur. De vijftien afdelingen van het NGS zullen, op centraal gelegen plaatsen binnen de afdeling / regio, gratis sportmassage en -verzorging aanbieden aan iedereen die daarin geĂŻnteresseerd is.

De inzet van deze dag is de sportmassage in de breedste zin van het woord te promoten. Er wordt aandacht gegeven aan de sportmassage en sportverzorging zoals EHBSO, reanimatie, tapen en bandageren. In regio Zuid Holland wordt op de volgende plaatsen gratis sportmassage gegeven:
1. Bowling & Horeca Exploitatie, Akkeroord 10 te Rotterdam
2. Tenniscentrum IJsselmonde, Akkeroord 10 te Rotterdam
3. Fitnesscentrum Stoker IJsselmonde, Akkeroord 10 te Rotterdam

Ook zal een recordpoging gedaan worden om in het Guiness Book Of Records te komen door op zoveel mogelijk verschillende plaatsen tegelijk gratis sportmassage te geven.

Sinds 1954 is het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) de toonaangevende organisatie op het gebied van de sportmassage en sportverzorging. De doelstellingen van het NGS zijn: "De sportmassage in al zijn facetten te bevorderen en de kwaliteit van de Sportmassage in Nederland te waarborgen."Het NGS telt momenteel 7500 leden die allemaal in het bezit zijn van het NGS-diploma Sportmassage. Dit is het enige door het Ministerie van VWS erkende diploma.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.sportverzorgingNGS.nl., link naar Afd. West 2 met als contactpersoon Fred de Neef.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:



Noot voor de redactie,