Nederlandse Spoorwegen

31 augustus 2004

Trein stopt extra voor Airborne Wandelaars

Op zaterdag 4 september 2004 wordt weer de jaarlijkse Airborne Wandeltocht gelopen in en rondom het Gelderse Oosterbeek. NS laat speciaal voor deelnemers en bezoekers van deze wandeltocht de treinen extra stoppen in Oosterbeek. De start van dit grootste ééndaagse wandelevenement is op circa tien minuten lopen van station Oosterbeek.

De sneltreinen Arnhem - Utrecht - Rotterdam Centraal v.v. maken op 4 september a.s. tussen 08.00 uur en 18.00 uur een extra stop op station Oosterbeek.

In verband met werkzaamheden aan het spoor door ProRail zullen reizigers vanuit Den Haag en Zoetermeer deze dag rekening moeten houden met een langere reistijd van ongeveer een half uur. Tussen Gouda en Den Haag Centraal rijden bussen in plaats van treinen.

Op de stations Arnhem en Oosterbeek zijn NS-medewerkers aanwezig om deelnemers en bezoekers die met de trein reizen extra informatie en service te geven. Op station Oosterbeek staat tevens een informatieauto waar reizigers terecht kunnen met vragen en voor het kopen van een treinkaartje.