NATIONALE POSTCODE LOTERIJ


Nationale Postcode Loterij reikt zaterdag 4 september hoogste ZomerKanjer ooit uit

Postcode zomerkanjer van 10,2 miljoen valt in 'S-hertogenbosch

De Postcode ZomerKanjer van 10,2 miljoen euro van de Postcode Loterij is gevallen in 's-Hertogenbosch. Op alle lotnummers die beginnen met postcode 5235 is een geldbedrag gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé maken zaterdag 4 september in Den Bosch de bijbehorende winnende letters bekend.

De Postcode ZomerKanjer bestaat, net als de andere PostcodeKanjerprijzen, uit 2 delen: een PostcodeStraat- en een Wijkprijs.

- PostcodeStraatprijs: alle deelnemers met een geldig lotnummer dat begint met 5235 én de winnende letters, verdelen samen 7,5 miljoen euro

- Postcode Wijkprijs: alle deelnemers met een geldig lotnummer dat begint met 5235 verdelensamen2,7miljoeneuro.

Het uiteindelijke bedrag per lot wordt voor zowel de Wijk- als de Straatprijs bepaald door het aantal Kanjerpunten per lot. Elk jaar start de toekenning opnieuw en ontvangt men per trekking 1 Kanjerpunt per lot. Daarnaast kunnen extra Kanjerpunten worden gewonnen via het Lingospel.

Uitreiking Postcode ZomerKanjer
Zaterdag 4 september a.s. organiseert de Postcode Loterij een groot wijkfeest vanaf 14.30 uur op het parkeerterrein bij Sportcentrum Maaspoort te 's-Hertogenbosch. Gaston Starreveld maakt tijdens dit feest, met optredens van o.a. Maud en Marianne Weber, de verdeling van de ZomerKanjer Wijkprijs bekend. Ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé reiken vervolgens de ZomerKanjer PostcodeStraatprijs uit.

De uitreiking van deze Postcode ZomerKanjer is zondag 5 september op televisie te zien in het programma 'Postcode Loterij Eén tegen 100', met Caroline Tensen, om 21.40 uur bij de Tros op Nederland 2.

Amsterdam, 31 augustus 2004

Noot voor de redactie (