SPECSAVERS


Leontien van Moorsel bij Specsavers Amsterdam
Fiets koningin van de Spelen huldigt prijswinnaars Zevenkamp

Zaterdag 4 september 2004
10.00 uur - 11.00 uur
Specsavers Opticiens, Tussen Meer 58
Amsterdam Osdorp

Geachte redactie,

Net terug van de Olympische Spelen in Athene, zal wielrenster Leontien van Moorsel op zaterdag 4 september 2004 de prijswinnaars van de Specsavers Olympische Zevenkamp huldigen. Tijdens deze huldiging overhandigt zij de prijzen aan de drie winnaars. Hierna zijn er verschillende foto- en filmmomenten in een afwisselend en informeel programma. Wij willen u graag uitnodigen hierbij aanwezig te zijn.

Aan de Specsavers Olympische Zevenkamp in Amsterdam kon iedereen op zaterdag 28 augustus meedoen. Alle zeven Specsavers winkels in Amsterdam organiseerden die dag een Olympische Zevenkamp, waarbij de winkels de gehele dag in het teken stonden van verschillende Olympische sporten, zoals wielrennen, worstelen en roeien. Via het verzamelen van stempels in een Olympisch paspoort en het beantwoorden van twee vragen maakten de deelnemers kans op sportieve prijzen.

De prijswinnaars uit Amsterdam zijn:

1. Mevrouw A. Fritz (31 jaar): lidmaatschap op sportclub naar keuze t.w.v. 350 euro

2. Mevrouw S. Dikkers (56 jaar): sportkleding naar keuze t.w.v. 200 euro

3. Thalyta (7 jaar) en Shermain (13 jaar) Buurman: rondleiding door Amsterdam Arena en Ajax
Museum voor zes personen.

Deze drie winnaars ontvangen tevens een gratis Specsavers bril ter waarde van 169 euro.

Graag vernemen wij, door middel van bijgevoegd antwoordformulier, of u aanwezig bent tijdens deze prijsuitreiking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bijl, partners in public relations & voorlichting, Lotte de Romijn, telefoon: 010 - 284 29 29, e-mail: l.deromijn@bijlpr.nl. Na aanmelding ontvangt u per omgaande een routebeschrijving.


02 sep 04 16:02